Skip to main content

Kanal D are o nouă emisiune de weekend, „Deschis la distracţie”. Prezentatorul noului program a fost la Antena 1 Iaşi

 
Deschis la distractie
Deschis la distractie

Kanal D lansează pe 3 octombrie o nouă emisiune de divertisment, „Deschis la distracţie”, care va fi difuzată în fiecare sambătă, de la ora 11:30.

Publicitate

Emisiunea, realizată şi prezentată de Vlad Baba, va provoca mai multe vedete la o serie de probe şi cuprinde interviuri, concursuri, reţete şi sfaturi culinare, momente umoristice.

În timpul show-ului, Vlad Baba va folosi ca mijloc de locomoţie un segway (n.red- bicicleta electrica cu autoechilibru) şi va fi asistat de Andreluţă (actorul Andrei Luta) şi Moldovan (actriţa Erica Moldovan).

Pe parcursul celor 60 de minute, telespectatorii vor afla trendurile în materie de modă de la designerul George Hojbota, în cadrul rubricii de fashion prezentata de Irina Stratulat.

Despre parcursul profesional al lui Vlad Baba

 • 2013 – 2015 - Antena 1 Iasi – realizator si prezentator al emisiunii “Iasul deschis la Distractie”.
 • 2012 –2013 - TVR 3 si Tvr Iasi - realizator si prezentator al emisiunii “K la noi”;
 • 2010 – 2011 - TVR Iasi si TVR 3 – realizator si prezentator al emisiunii matinale “Buna dimineata Moldova, zambeste din plin cu Vlad si Codrin !” ;
 • 2009-2010 - TVR 1 – Co-prezentator al emisiunii “Generatia Contra”;
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Dar cine-i mic si rau acolo? Una peste alta, acest Vlad Baba a reusit sa realizeze ce unii poate nici nu îndrăznesc sa incerce.
 • De cand este Andrei Putza asta actor? stiam ca e clown, nu actor.
 • Un prezentator foarte dragut si perseverent!!!
  Felicitari Vlad pentru ca ai ajuns atat de departe! Tine-o tot asa!!
  Iasul te sustine si nu te lua dupa critici, sunt multi oameni rai...Succes!!
 • Acest Baba il are idol pe ragatorul ala de Dan Negru. Daca se va uita cineva la emisiunea lui va avea aceeasi senzatie de greata cand vede un prezentator gesticuland excesiv si tipand ca idolul sau, Dan Negru. Bine ca am scapat de el la Antena 1 Iasi, sa-i raga pe turci la urechi pana l-or da afara.
 • emisiunea asta o facea si la antena 1 iasi ,cum de a ajuns tocmai la kanal d ? iar ora nu mi se pare deloc cea potrivita pentru o astfel de emisiune !

Trimite un comentariu

sus