Skip to main content

Mircea Radu nu va mai prezenta Jurnalul TVR. Pregătiri pentru o emisiune nouă

 
Mircea Radu nu va mai prezenta Jurnalul TVR. Pregătiri pentru o emisiune nouă
Mircea Radu

Mircea Radu nu va mai prezenta Jurnalul TVR, după trei ani și jumătate la pupitrul știrilor postului public. Prezentatorul are în pregătire un nou proiect.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Mircea Radu a declarat că decizia de a renunța la știri îi aparține. În acest weekend, Mircea Radu va fi încă pe post, urmând să se ocupe de un nou proiect după ce nu va mai prezenta Jurnalul TVR.

Mircea Radu, pentru Paginademedia.ro:

"Am prezentat în ultimii trei ani și iumatate jurnale de știri. Îmi doream o schimbare, după această perioadă și de aceea renunț la prezentarea jurnalului. Voiam o emisie de tipul infotainment.

Există un plan concret?

Mircea Radu: "Există acest plan. L-am trimis chiar astăzi (miercuri, 9 septembrie, n. red) directorului interimar al departamentului stiri, Raluca Stroe Brumariu.

Cât va dura?

Mircea Radu: "M-am consultat cu conducerea televiziunii și am gândit producția ca o emisiune tampon, de 45 de minute, între jurnalul de seară și talk-showul Vorbește liber. Deocamdată este însă devreme pentru a oferi mai multe informații.

În acest weekend vei mai prezenta?

Mircea Radu: "În acest weekend sigur voi fi pe post. Nu se știe dacă imediat vor fi aceste schimbări. Este vorba de planuri pentr grila de toamna.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, urmează și alte schimbări la știrile TVR. Principala schimbare: toate jurnalele de știri vor avea un singur prezentator. Partenera de prezentare a lui Mircea Radu pentru știrile de weekend era Dorina Florea.

Va rămâne Dorina Florea pe jurnalul de weekend?

Contactată de Paginademedia.ro, Dorina Florea a declarat că "vor fi schimbări, dar până nu va exista o poziție oficială a conducerii TVR nu pot da alte detalii". Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Dorina Florea nu va mai prezenta jurnalul principal de weekend.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu