Skip to main content

Noi reguli la MasterChef. Show-ul începe săptămâna viitoare

 
Noi reguli la MasterChef. Show-ul începe săptămâna viitoare
Master Chef

MasterChef a introdus noi reguli pentru concurenți. Cel de-al șaselea sezon al show-ului culinar de la Pro TV va debuta pe 14 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni și marți, de la 20:30. Competiția culinară îi are în juriu, la fel ca în sezonul trecut, pe Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean.

Publicitate

Noile reguli ale competiției culinare

Anul acesta a existat o nouă opțiune de înscriere: atât direct a celor care și-au dorit să intre în cursa pentru un șorț MasterChef, cât și indirect, telespectatorii având posibilitatea de a înscrie în competiția culinară o persoană pasionată de gătit. Pentru aceștia, cei 3 jurați au făcut o vizită surpriză direct la locul lor de muncă, iar dacă cel înscris a acceptat provocarea, a avut șansa de a merge mai departe în competiție.

O altă noutate este reprezentată de departajarea dintre concurenții care obțin doi de DA și cei care obțin trei confirmări de la Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean. Cei din urmă, vor avea de trecut doar trei probe din șase pentru a ajunge în bucătăria MasterChef.

Printre noile reguli introduse în competiția culinară se numără "șorțul de aur". Fiecare Chef are la dispoziție un astfel de șorț care trimite un concurent direct în bucătăria MasterChef, în rândul celor 24 de concurenți, fără a fi nevoit să mai parcurgă probele din bootcamp.

În plus, fiecare Chef are la dispoziție un green card pe care îl poate folosi pentru a trimite un concurent în următoarea fază a competiției, chiar dacă ceilalți Chefi au dat un verdict negativ.

Tot în acest sezon, la intrarea în bucătăria MasterChef, miza primei probe va fi câștigarea insignei salvatoare. Cu ajutorul acesteia, un concurent se poate salva de la Testul sub presiune sau poate alege să salveze un alt concurent. Insigna salvatoare este pusă în joc doar o singură dată într-un sezon.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • eu consider ca pro tv are un standard mai ridicat decat cel dovedit in promo-ul masterchef, si nu cred ca isi are locul comparatia cu antena 1, de la care nici nu am pretentii.
  • Sa te uiti tu la mascarici de la LAT... NA si lasa pro tv daca nu ti convine desteptule, esti tu execrabil si clipurile sant excelente,
  • Anul asta clipurile de promovare pentru Vocea si Masterchef sunt aiurea rau de tot. Pe langa faptul ca au aparut destul de tarziu, la ambele emisiuni promourile sunt irelevante (nu au prea mare legatura cu conceptul emisiunii respective), iar cele de la masterchef sunt si execrabil realizate (actori prosti, efecte urate si un feeling de national tv).

Trimite un comentariu