Skip to main content

O campanie Bonux semnată de Leo Burnett România a fost selectată de Google ca reper de eficienţă şi creativitate

 
Desteptaretele - Bonux
Desteptaretele - Bonux

Campania detergentului Bonux – “Deşteptăreţele”, semnată de Leo Burnett România şi lansată în luna mai, a fost selectată de Google ca reper de eficienţă şi creativitate pentru întreaga sa reţea internaţională.

Publicitate

"În urma analizei Brand Lift Survey realizate de Google, rezultatele campaniei au fost catalogate drept excepţionale, depăşind standardele globale pentru „brand awareness” şi “ad recall” la categoria Consumer Packaged Goods (CPG). Realizată exclusiv în mediul digital, prin două video story-uri, campania prezintă poveştile reale ale unor femei care au ştiut să găsească soluţii creative în situaţii-limită, lansând o nouă clasificare a femeilor de acest gen: „deşteptăreţele”", potrivit unui comunicat de presă al Leo Burnett.

Julie Eddleman - Global Client Partner, Google:

“Leo Burnett România şi Google au demonstrat încă o dată că YouTube este o platformă extrem de eficientă pentru awareness, engagement şi profit pentru brandul Bonux.”

Povestea celor două deşteptăreţe Elena şi Darin a dus la un nivel bun de implicare şi interacţiune în Social Media, ajungând la peste 4.300.000 de vizualizări Facebook şi peste 1.300.000 de vizualizări prin intermediul platformei YouTube. Rata de vizualizare a filmelor a fost de 4 ori mai mare faţă de media categoriei.

În plus, rezultatele măsurate prin intermediul studiului Google Brand Lift Survey au determinat Google să propună “Deşteptăreţele” drept exemplu “best in class” la nivel global.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus