Skip to main content

Jurnaliştii Ovidiu Nahoi şi Constantin Rudniţchi, în echipa RFI

 
Ovidiu Nahoi si Constantin Rudnitschi
Ovidiu Nahoi si Constantin Rudnitschi

Ovidiu Nahoi si Constantin RudnitschiJurnaliştii Ovidiu Nahoi, Constantin Rudniţchi şi Mirel Bran se alătură echipei RFI România.

Publicitate

În fiecare dimineaţă Ovidiu Nahoi realizează o revista a presei internaţionale în programul matinal. La 8.20 şi 9.15 jurnalistul sintetizează editoriale semnificative din presa mondială.

Ovidiu Nahoi: "Am mai colaborat cu RFI România şi mă bucur că mă întorc. Şi revin cu dorinţa de a aduce cât mai aproape de publicul nostru dezbaterile şi controversele din arena europeană şi globală."

Constantin Rudniţchi revine tot în programul matinal cu rubrica permanentă «Economia reală». La 7.30 şi 9.10, jurnalistul explică una dintre temele economice dominante ale zilei.

Ovidiu Nahoi a fost redactor-şef al revistei Foreign Policy, redactor-şed adjunct Adevărul şi editor la Evenimentul zilei. Constantin Rudniţchi lucrează în presa economică de peste 20 de ani. A fost redactor-şef adjunct al revistei Capital, a lucrat la Money Channel şi a editat, o perioadă, revista Bilanţ.

În echipa RFI intră şi Mirel Bran. În fiecare vineri, la ora 13 şi 30, Mirel Bran prezintă « Zbor deasupra unui cuib de coachi» o emisiune despre coaching.

Mirel Bran scrie de peste douăzeci de ani pentru ziarul Le Monde şi revista franceză Le Point. Este corespondent în România pentru France24 şi pentru publicaţii din multe ţări.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus