Skip to main content

Patru actori din Las Fierbinți joacă astăzi într-un nou rol: concurenți la Ce spun românii. Măruță, Busu, Iulia Vântur și Neti sunt în echipa adversă

 
Patru actori din Las Fierbinți joacă astăzi într-un nou rol: concurenți la Ce spun românii. Măruță, Busu, Iulia Vântur și Neti sunt în echipa adversă
Las Fierbinti

Odată cu debutul unui nou sezon al serialului Las Fierbinți, Pro TV a pregătit o ediție specială a emisiunii Ce spun românii. Patru dintre actorii serialului de comedie vor fi concurenți în quizz-show-ul prezentat de Cabral.

Anca Dumitra (Gianina), Marius Chivu (Rață), Ionuț Ciocea (Brânzoi) și Mihai Mărgineanu (Ardiles) vor face echipă și vor lupta pentru o cauză nobilă împotriva echipei formată din Cătălin Măruță, Neti Sandu, Florin Busuioc și Iulia Vântur, de la ora 16:00, la Ce spun românii.

Publicitate

Ce animal poate sări peste garduri, Care parte a corpului este cel mai greu de menținut curată sau Numiți ceva ce aveți, dar nu sunteți mulțumiți cum funcționează, sunt doar trei dintre întrebările la care cele două echipe vor trebui să răspundă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Din pacate Ce spun romanii se va iesi din grila, din pacate. Una din cele mai decente emisiuni si un format extraordinar. In loc va intra porcaria de lectii de viata. Cesnavicius nu mai aduce porcarii la Pro TV. De ce nu se scoate din grila Vorbeste lumea, Maruta sau stirile de la 5 ?
  • "Ce spun romanii" a pierdut audienta cand a fost schimbat la ora 15:00 in favoarea "Mireasa pentru fiul meu"

Trimite un comentariu