Skip to main content

PRESA DE AZI. Sorin Oprescu, „vedeta” ziarelor de astăzi. Click îi pune diagnosticul: „Doctore, te-ai îmbolnăvit de șpagă”. Ring: „Oprescu, prins cu „bani de taxe”... marcați”

 
PRESA DE AZI. Sorin Oprescu, „vedeta” ziarelor de astăzi. Click îi pune diagnosticul: „Doctore, te-ai îmbolnăvit de șpagă”. Ring: „Oprescu, prins cu „bani de taxe”... marcați”
RomaniaLibera-07-09-2015

Adevărul, EVZ, România liberă, Libertatea, Jurnalul Național, Click și Ziarul Ring au deschis edițiile de astăzi cu reținerea primarului Capitalei, Sorin Oprescu, sub suspiciunea că ar fi primit mită.

Publicitate

Paginademedia.ro face în continuare o trecere în revistă a principalelor titluri despre cazul Oprescu:

  • Libertatea titrează: Asta înseamnă să fii mafiot! Avea aparat de bruiaj în curte. Sorin Oprescu se ferea de interceptări, notează tabloidul.
  • Click! îi și pune un diagnostic primarului Capitalei: Doctore, te-ai îmbolnăvit de șpagă! „Dorm liniștit pe perna mea”. Asta declara Sorin Oprescu în urmă cu câteva luni. Ieri, a ajuns în cătușe în fața judecătorilor, mai scrie tabloidul.
  • EVZ publică, pe prima pagină, o declarație a lui Sorin Oprescu și un pasaj din comunicatul DNA. Sorin Oprescu, despre șpăgi:„Ori sunt proști, ori sunt proști!” DNA:„Oprescu a luat mită 25.000 de euro”.
  • Ziarul gratuit Ring, deținut de familia Negoiță, titrează: Primarul general, în cătușe. Oprescu, prins cu „banii de taxe”... marcați.
  • România liberă: Lovitură grea pentru PSD: pică rețeaua Oprescu.
  • Adevărul - Șpagă la Oprescu: „Dependența de mită e ca cea de păcănele”
  • Jurnalul Național: Prejudiciu uriaș în dosarul lui Oprescu. În țara lui 10% sau 30%? Ziarul familiei Voiculescu subliniază că aproape toate marile orașe au probleme la vârf, cu acuzații de corupție și sume uriașe. „Liberalii conduc cu 20 de primari penali, urmași de PSD, cu 14”.

Primele pagini ale ziarelor de astăzi, în continuare (sursa coperților: Media Image)

Adevarul-07-09-2015 Click-07-09-2015 EvenimentulZilei-07-09-2015 GazetaSporturilor-07-09-2015 JurnalulNational-07-09-2015 Libertatea-07-09-2015 RomaniaLibera-07-09-2015

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu