Skip to main content

Pro TV, obligat să rectifice o declaraţie făcută de Corneliu Vadim Tudor cu privire la Martorii lui Iehova, în emisiunea lui Măruţă

 
Vadim La Maruta
Vadim La Maruta

Consiliul Naţional al Audivizualului a decis în şedinţa de astăzi să trimită postului Pro TV o scrisoare de rectificare cu privire la o declaraţie despre organizaţia religioasă Martorii lui Iehova făcută de Corneliu Vadim Tudor în emisiunea La Măruţă .

Publicitate

În ediţia din 27 mai a emisiunii La Măruţă, Corneliu Vadim Tudor a spus despre Martorii lui Iehova că "E o sectă ilegală, e nerecunoscută în România!".

Pe site-ul Secretariatului de Stat pentru Culte apare că organizaţia religioasă Martorii lui Iehova este un cult recunoscut oficial în România.

În consecinţă, Consiliul Naţional al Audiovizualului obligă postul Pro TV să precizeze că organizaţia religioasă Martorii lui Iehova este un cult recunoscut în România.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    Martorii lui Iehova sunt o religie care isi desfasoara activitatea de anuntare a vestii bune a Imparatiei sau Regatului lui Iehova care il are ca rege pe Isus Cristos in 239 de tari si teritorii!
  • gigel gigel
    "corectați" în loc de "recorectați"
  • ștefan ștefan
    Consiliul național al audio vizualului recorectați textul :)

Trimite un comentariu

sus