Skip to main content

Pro TV va avea anul viitor un nou format de cooking show: Bake Off. Show-ul va fi găzduit de o fostă prezentatoare a Eurovision

 
Bake off (2)
Bake off (2)

Pro TV lucrează la un nou cooking show pe care îl va difuza primăvara viitoare. „În toamnă vom avea MasterChef, iar în primăvară vom avea un show asemănător, Bake Off România”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, şeful Pro TV, într-o conferinţă de presă în care a fost anunţată grila de toamnă a postului. Noul format, „importat” din Marea Britanie, se va concentra exclusiv pe prepararea deserturilor.

Publicitate

Filmările au început deja pe un platou aflat în apropierea lacului Snagov. Prezentatoarea formatului va fi Nicolle Stănese, fostă prezentatoare a finalei Eurovision România din 2014.

UPDATE. PRO TV a achiziţionat formatul de la BBC Worldwide. Concurenţii îşi vor demonstra talentul în arta cofetăriei, în faţa unui juriu format din experţi în domeniul cofetăriei şi patiseriei.

BBC Worldwide a acordat licenţa de producţie a formatului în 20 de ţări, precum Africa de Sud, Franţa, Australia, Italia, Polonia, Belgia, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Suedia, Olanda, Finlanda, Ucraina şi Germania.

Nicolle Stanese, Bake Off Romania
Nicolle Stanese, Bake Off Romania

Bake Off Romania (1) Bake Off Romania (2) Bake Off

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Ptr no name-uri, Cesnavicius are bani. Ptr angajatii care trageau ca boii, dar care nu corespundeau noilor norme, acelasi lituanian no name nu a avut...Praf si pulbere sa se aleaga de el!

Trimite un comentariu

sus