Skip to main content

Şerban Huidu revine de azi ca prezentator al Cronicii Cârcotaşilor după o absenţă de patru ani. Cu cine se bate emisiunea

 
Cronica Carcotasilor
Cronica Carcotasilor

Cel de-al 32-lea sezon al emisiunii Cronica Cârcotaşilor debutează în această seară, de la 20:15, la Prima TV. Noul sezon îl readuce pe Şerban Huidu la pupitrul Cronicii după o absenţă de patru ani.

Publicitate

Şerban Huidu, Codruţ Kegheş, Ioana Petric şi Cristi Hrubaru vor realiza patru ediţii pe săptămână ale emisiunii Cronica Cârcotaşilor.

"În cele patru emisiuni, perechile care vor evolua la pupitru, Şerban şi Codruţ, Ioana şi Hrubaru vor aduce rubrici consacrate, scenete, dar şi noutăţi. Cunoscutul Binterviu, în care două vedete sunt luate la întrebări simultan, revine în emisiune chiar în prima ediţie a săptămânii", potrivit unui comunicat de presă al Prima TV.

Personajul Dezbrăcatu’ va fi prezent la Cronică în fiecare miercuri, după cunoscutul “Top Ruşinică”.

Cu cine se bate Cronica Cârcotaşilor

 • Cronica Cârcotaşilor se intersectează cu jumătate de oră din Ştirile Pro TV şi cu MasterChef până la ora 21.00 când se încheie emisiunea de la Prima TV.
 • Pe intervalul Cronicii, Antena 1 difuzează Observatorul Special. Emisiunea de la Prima TV se mai intersectează timp de jumătate de oră cu Poftiţi de vă iubiţi.
 • Cronica Cârcotaşilor se intersectează la Kanal D cu serialul turcesc Un destin la răscruce.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Iuliane , saptamana aceasta va fi de luni pana duminica pe locul 1 PRO TV .PROTV ,PRO TV SI RESTUL. ca sa fi fericit ,
 • Topul:
  1/2. ProTV/Antena1 (lunea trecuta PROTV locul 1, martea trecuta ANTENA 1 locul 1..)
  3. Kanal D
  4. Antena3
  5. RomaniaTV
  6. TVR1
  7. PrimaTV

Trimite un comentariu

sus