Skip to main content

Șerban Huidu revine de azi ca prezentator al Cronicii Cârcotașilor după o absență de patru ani. Cu cine se bate emisiunea

 
Șerban Huidu revine de azi ca prezentator al Cronicii Cârcotașilor după o absență de patru ani. Cu cine se bate emisiunea
Cronica Carcotasilor

Cel de-al 32-lea sezon al emisiunii Cronica Cârcotașilor debutează în această seară, de la 20:15, la Prima TV. Noul sezon îl readuce pe Șerban Huidu la pupitrul Cronicii după o absență de patru ani.

Publicitate

Şerban Huidu, Codruţ Kegheş, Ioana Petric şi Cristi Hrubaru vor realiza patru ediții pe săptămână ale emisiunii Cronica Cârcotașilor.

"În cele patru emisiuni, perechile care vor evolua la pupitru, Şerban şi Codruţ, Ioana şi Hrubaru vor aduce rubrici consacrate, scenete, dar şi noutăţi. Cunoscutul Binterviu, în care două vedete sunt luate la întrebări simultan, revine în emisiune chiar în prima ediţie a săptămânii", potrivit unui comunicat de presă al Prima TV.

Personajul Dezbrăcatu’ va fi prezent la Cronică în fiecare miercuri, după cunoscutul “Top Ruşinică”.

Cu cine se bate Cronica Cârcotașilor

  • Cronica Cârcotașilor se intersectează cu jumătate de oră din Știrile Pro TV și cu MasterChef până la ora 21.00 când se încheie emisiunea de la Prima TV.
  • Pe intervalul Cronicii, Antena 1 difuzează Observatorul Special. Emisiunea de la Prima TV se mai intersectează timp de jumătate de oră cu Poftiți de vă iubiți.
  • Cronica Cârcotașilor se intersectează la Kanal D cu serialul turcesc Un destin la răscruce.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu