Skip to main content

Televiziunea Happy Channel a Ruxandrei Ion a primit păsuire de la CNA. Dacă nu se va lansa într-un an, pierde licenţa

 
ruxandra ion
ruxandra ion

Licenţa Happy Channel, operată de Act Smart Television deţinută de Ruxandra Ion, a primit de la Consiliul Naţional al Audiovizualului o prelungire cu şase luni a punerii în funcţiune a televiziunii de familie.

Publicitate

Mai exact, potrivit legislaţiei CNA, după ce o televiziune primeşte o licenţă, aceasta trebuie lansată într-un an de la această dată. După aceea, CNA poate acorda societăţii două prelungiri de câte şase luni în situaţii justificate, urmând ca după această perioadă să fie ridicată licenţa.

CNA a acordat licenţă postului TV la data de 18 septembrie 2014. La momentul respectiv, Ruxandra Ion spunea că îşi propune să lanseze televiziune în perioada 1 decembrie 2014 - 1 ianuarie 2015. La începutul lunii februarie, Ruxandra Ion a declarat pentru paginademedia.ro că „proiectul postului TV Happy Channel se amână din lipsă de finanţare”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Asa e eu de abia astept telenovele marca televisa pentru ca televisa are cele mai tari productii ador televisa insa mai urmaresc spune mi ca esti a mea si astept Culorile iubiriii redifuzare la fel si iubiri vinovate
  • andrei, eu sper si ca dna ion va da telenovele de la televisa in prime time ceea ce in prezent acasa nu mai ofera.
  • ar fi foarte fain sa se lanseze acesst post tinand cont ca in prezent acasa tv a devenit un fel de hazna

Trimite un comentariu

sus