Skip to main content

Televiziunea Happy Channel a Ruxandrei Ion a primit păsuire de la CNA. Dacă nu se va lansa într-un an, pierde licența

 
Televiziunea Happy Channel a Ruxandrei Ion a primit păsuire de la CNA. Dacă nu se va lansa într-un an, pierde licența
ruxandra ion

Licența Happy Channel, operată de Act Smart Television deținută de Ruxandra Ion, a primit de la Consiliul Național al Audiovizualului o prelungire cu șase luni a punerii în funcțiune a televiziunii de familie.

Mai exact, potrivit legislației CNA, după ce o televiziune primește o licență, aceasta trebuie lansată într-un an de la această dată. După aceea, CNA poate acorda societății două prelungiri de câte șase luni în situații justificate, urmând ca după această perioadă să fie ridicată licența.

Publicitate

CNA a acordat licență postului TV la data de 18 septembrie 2014. La momentul respectiv, Ruxandra Ion spunea că își propune să lanseze televiziune în perioada 1 decembrie 2014 - 1 ianuarie 2015. La începutul lunii februarie, Ruxandra Ion a declarat pentru paginademedia.ro că „proiectul postului TV Happy Channel se amână din lipsă de finanțare”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Asa e eu de abia astept telenovele marca televisa pentru ca televisa are cele mai tari productii ador televisa insa mai urmaresc spune mi ca esti a mea si astept Culorile iubiriii redifuzare la fel si iubiri vinovate
  • andrei, eu sper si ca dna ion va da telenovele de la televisa in prime time ceea ce in prezent acasa nu mai ofera.
  • ar fi foarte fain sa se lanseze acesst post tinand cont ca in prezent acasa tv a devenit un fel de hazna

Trimite un comentariu