Skip to main content

VIDEO. Imagini din arhiva Cârcotaşilor. Dezbrăcatu', despre primele apariţii: "Bodyguarzii din cluburi mă dădeau afară, iar celebrităţile mă considerau nebun de legat"

 
Cronica Carcotasilor arhiva
Cronica Carcotasilor arhiva

DIN ARHIVĂCodruţ Kegheş povesteşte într-un articol din ziarul Adevărul că şi-a făcut debutul în televiziune spunând un banc şi că primele apariţii ale personajului Dezbrăcatu' au fost problematice.

Publicitate

„Debutul în televiziune l-am făcut spunând bancuri. Nu e banc! Ca dovadă, după prestaţiile mele m-a sunat Şerban Huidu. El a moşit şi personajul Dezbrăcatu'. A fost o naştere foarte grea. Am intrat în travaliu seara, iar actul de naştere a fost semnat abia dimineaţa, în zori. Şi "copilăria" lui Dezbrăcatu' a fost una cu probleme, bodyguarzii din cluburi mă dădeau afară, iar celebrităţile pe care doream să le intervievez mă considerau nebun de legat“, a povestit Dezbrăcatu' pentru Adevărul.

Cristian Hrubaru şi Şerban Huidu au povestit pentru Adevărul că s-au cunoscut pe holul radioului şi s-au împrietenit rapid având în vedere că amândoi erau fani AC/DC.

Hrubaru a precizat că în momentul în care Huidu i-a propus să lucreze pentru Cronică a crezut că glumeşte. „Nu-mi venea să cred. Eram un mare fan al emisiunii. Mi-a explicat rapid ce am de făcut şi mi-a zis că am o singură încercare să-l conving că merit un loc în «Cronică».“

„Examenul“ a fost un interviu cu Gabriela Vrânceanu Firea, întâlnire care l-a speriat cumplit. „Era martie 2005. Tremuram ca un câine la injecţie. Se presupunea că trebuie să fiu acid, ironic, chiar obraznic. Pe dracu', eram în pragul leşinului de emoţie. La un moment dat, Gabi se prinde că sunt novice şi chiar mă întreabă: «E primul tău interviu televizat?». Şi apoi mi-a explicat că atunci când intervievatul trebuie să răspundă la întrebare, e foarte important să îndrept microfonul către el/ea, nu să-l ţin ca tembelul tot la gura mea, eu doar ascultând. Montat corespunzător, a ieşit materialul şi chiar a fost difuzat“, îşi aminteşte rockerul Hrubaru

Adevărul a publicat câteva clipuri cu momente cheie din istoria Cronicii Cârcotaşilor.

„Cronica Cârcotaşilor“: Mistreţu', prima dată în faţa camerei (2000)

„Cronica Cârcotaşilor“: Mihai Găinuşă la prima apariţie (2001)

„Cronica Cârcotaşilor“: Dezbrăcatu', prima ieşire (2003)

„Cronica Cârcotaşilor“: Cristian Hrubaru, primul interviu (2005)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    E criminal Huidu asta cu PR ul din ultima perioada ;) comparabil cu Turcescu care a reaparut la tv fara sa ceara scuze ca si cum era normal sa revedem pe tv securisti mincinosi . si stirea aia ca Huidu l-a fuzat pe Voiculescu si banii lui e tot din seria "hai sa ne dam eroi ca poate uita lumea ce am facut !"

Trimite un comentariu

sus