Skip to main content

VIDEO. Piesele Deliei „Cum ne noi” şi „Da, mamă”, în vizorul CNA, după ce a primit mai multe reclamaţii

 
Delia Matache
Delia Matache

Consiliul Naţional al Audiovizualului va analiza în şedinţa de mâine piesele muzicale interpretate de Delia Matache Cum ne noi şi Da, mamă. Forul audiovizualului a primit şase reclamaţii privind cele două melodii.

Publicitate

Cele două piese ale Deliei au fost difuzate până acum pe posturile  Music Channel, ZU TV, Kiss TV, UTV, MTV România, Kiss FM, Radio 21, Radio ZU, PRO FM şi Europa FM.

În cazul în care forul audiovizual va identifica încălcarea legislaţiei audiovizuale, ar putea cere intrarea în legalitate a celor două piese. Acest lucru ar echivala cu trimiterea melodiilor după ora 22.00 sau interzicerea lor până când piesele ar intra în legalitate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • vai de mine :)))
  ma faceti sa rad
  ati facut si voi o fapta buna
  :))))
  nu va mai laudati ca tiganii aia tot ca in satra vorbesc..nici pe jumatate cat era la dan diaconescu nu e la kanal d.
 • Cam puțin pentru țigăneala ce se petrece în fiecare seară acolo...care se lasă cu vorbe urîte, înjurături și ciufuleli. Iar Capatos a copiat ”rețeta câștigătoare”...Dacă la turci e Leo cu fosta nevastă și amantele, la A 1 este Guță cu nevasta, socra și amantele. Cînd veți interzice asemenea emisiuni de ”divertisment”?
 • Ce prostie! CNA-ul sa se ocupe de emisiunea lui Medelin in care se injura, iar ei iarta pentru ca se milogeste Medelin si Pestrita la CNA.

Trimite un comentariu

sus