Skip to main content

Burda România are un nou publisher venit de la Mediafax Group

 
Burda România are un nou publisher venit de la Mediafax Group
daniel_secarea

Daniel Secărea este, din luna octombrie, noul publisher al Burda România pentru revistele Glossy Women, Cooking și Parenting, potrivit unui anunț al companiei. În această calitate, el va fi responsabil cu gestionarea activităților de publishing print și online pentru produsele companiei. Acesta vine pe funcția ocupată înainte de Corina Cerchez.

În plus, Daniel Secărea se va concentra și pe dezvoltarea portofoliului actual, prin identificarea unor noi oportunități în piață.

Publicitate

Daniel Secărea - Publisher: „Mă simt onorat să lucrez în echipa Burda România și sunt convins că avem capacitatea de a aduce produsele noastre mai aproape de așteptările cititorilor. Ne dorim foarte mult o prezență mai puternică în online și credem că experiența și conținutul original pe care îl generăm sunt punctele noastre forte."

Daniel Secărea a fost publisher la Mediafax Group și dezvoltator al modulului de consum al Studiului Național de Audiență, din poziția de coordonator al acestui proiect, în cadrul BRAT. La Mediafax Group, acesta a fost publisher peste diviza Life: The One, CSID, Apropo TV, Descopera, Playboy, GQ, Glamour, ProMotor, ProSport. 

Daniel Secărea a absolvit Facultatea de Matematică, Universitatea din București. Deține un titlu de MSc în Statistică Matematică la Universitatea din București și unul de MA în Inovație Media la Berlin University for Professional Studies.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu