Skip to main content

DE 7 ANI ÎMPREUNĂ. Paginademedia.ro împlinește azi șapte ani. Vă mulțumim!

 

Redactie Paginademedia

Publicitate

“Internetul completează mijloacele de informare în masă, nu le distruge. Amplifică forţa comunicării, alături de canalele convenţionale”. Citatul îi aparține expertului media Carlos Campos și a apărut în articolul de Bun venit pe Paginademedia.ro. Facebook era atunci încă în “copilărie”, nu avea forța de acum. A avut dreptate?

Astăzi, Paginademedia.ro împlinește șapte ani de la lansare, ocazie cu care reluăm declarația de intenție publicată acum șapte ani, în primul Newsletter trimis cititorilor site-ului:

1. Ce își propune siteul: Sa fie o sursa de informare, dar si un loc de dezbatere pentru cei care lucreaza in "industria" comunicarii, pentru ziaristi, dar si pentru cei interesati de fenomen in general.

2. Ce își propune editorul: Sa creeze un reflex. Atunci cind ai nevoie de informatii despre media, primul loc care iti vine in minte si pe care il accesezi sa fie paginademedia.ro.

Vă mulțumim dacă ne-am apropiat de cele două intenții propuse în urmă cu șapte ani.

Cert este că, în ultimul an, Paginademedia.ro și-a consolidat poziția printre cele mai citate site-uri în presa scrisă. La ultima monitorizare, Paginademedia.ro este pe poziția a treia între cele mai citate surse media online în print.

Un spot publicat în articolul de Bun venit, despre puterea comunicării:

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu