Skip to main content

Mihaela Rădulescu, amendată pentru afirmații discriminatorii la adresa homosexualilor

 
Mihaela Rădulescu, amendată pentru afirmații discriminatorii la adresa homosexualilor
Mihaela Radulescu

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a hotărât să o amendeze pe Mihaela Rădulescu cu 3.000 de lei pentru declarațiile ostile și ofensatoare făcute la adresa homosexualilor, scrie Libertatea.

Publicitate

În luna aprilie, Mihaela Rădulescu a scris pe blogul său un text în care le cerea homosexualilor să nu se mai afișeze în public, deoarece sunt „anormali”.

Care a fost declarația pentru care Mihaela Rădulescu a fost amendată de CNCD

"Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează că vă numim aşa – dar, dacă vă asumaţi 'diferenţa', faceţi-o cu eleganţă, discreţie, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor şi în fardurile lor. Nu ne agresaţi vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorităţi, ci respectaţi şi voi drepturile copiiilor noştri de a creşte normal şi de a alege… drept", nota vedeta de televiziune la vremea respectivă.

CNCD a decis că Mihaela Rădulescu, fiind o vedetă TV, care este mereu în atenția publică, a creat prin declarațiile sale „un cadru intimidant, ostil, degradant și ofensator la adresa persoanelor homosexuale”.

Reamintim că, în urma afirmațiilor defăimătoare la adresa homosexualilor, revista Elle a renunțat în luna aprilie la colaborarea cu Mihaela Rădulescu, care în prezent este membră în juriul de la Românii au talent (Pro TV).

„Îi respectăm Mihaelei dreptul la opinie, dar, din nefericire, comentariile sale din ultimele zile au atras fără voia noastră numele revistei ELLE într-o controversă din care nu ne dorim să facem parte”, spuneau reprezentanții revistei, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • asta e singura buba necreata de la Protv. chestia e ca Romania e in continuare destul de homofoba, incat vad ca si cei care injura Protv indiferent de stire, lipsesc de aici.

Trimite un comentariu