Skip to main content

Moartea jurnalistului Andrei Postelnicu a fost confirmată de autorităţile americane

 
Andrei Postelnicu
Andrei Postelnicu

Autorităţile americane au confirmat moartea jurnalistului Andrei Postelnicu, dispărut în aprilie anul trecut în timp ce zbura cu un avion de mici dimensiuni.

Publicitate

Familia lui Andrei Postelnicu a fost informată de autorităţile americane că în urma unor teste ADN pe câteva fragemente de os găsite pe o plajă din Florida a reieşit că acestea i-ar aparţine lui Andrei, scrie Evenimentul zilei.

Tatăl lui Andrei Postelnicu ridică mai multe întrebări legate de dispariţia fiului său, mai scrie EVZ: De ce autorităţile din Florida l-au căutat abia după 24 de ore de la dispariţia de pe ecranele radar, de ce rucsacul lui Andrei intact, uscat, şi cu toatele documentele în el,  a fost găsit pe plajă, la 50 metri de ţărm?

Fostul jurnalist specializat în finanţe economie, fost editorialist la Evenimentul Zilei, a dispărut în februarie 2014, în largul coastelor Floridei, cu micul avion pe care îl pilota.

Andrei Postelnicu a plecat la 17 ani din Constanţa, după ce obţinuse o bursă în Anglia. După ce şi-a completat studiile în SUA, a devenit un jurnalist specializat în domeniul economic. A debutat la Financial Times în SUA şi Anglia, apoi la Agenţia Blooomerg. A colaborat la BBC, Newsweek, RFI, corespondent din SUA pentru Pro TV şi Realitatea TV. Andrei Postelnicu a fost editorialist la Evenimentul Zilei.

La momentul dispariţiei sale, cu avionul pe care îl pilota în vacanţa din Florida, Andrei lucra la Moody -s una din cele mai presitigioase agenţii de rating financiar din lume.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus