Skip to main content

O nouă televiziune va intra pe piaţa din România: canalul de nişă The Medical Channel

 
anda manza
anda manza

Alma Media, societatea care distribuie televiziunea Da Vinci Learning, va aduce în România postul de nişă The Medical Channel, potrivit Andei Mânza, administratorul companiei. Informaţia a fost anunţată în cadrul Convenţiei de Comunicaţii prin cablu, desfăşurată la Bucureşti, în zilele de 5 - 6 octombrie.

Publicitate

Potrivit Andei Mânza, Alma Media este deja în discuţii cu marii cablişti pentru preluarea postului de televiziune: Telekom, UPC, RCS&RDS şi Akta.

„Nu este un canal doar pentru specialişti, ci şi pentru publicul larg. Poate interesa şi medicii şi pacienţii. Informaţiile prezentate au acurateţe 100% faţă de internet. În emisiuni sunt prezenţi medici foarte buni, recunoscuţi ca experţi în domeniile lor”, a declarat Anda Mânza pentru paginademedia.ro.

Printre subiectele discutate în emisiunile The Medical Channel, se numără: Transplantul de măduvă, Sănătatea creierului - ce este migrena, Cancerul de sân: cum îţi învingi frica, Scaunul de protecţie a copilului în maşină, Controlul tensiunii arteriale, Cum să-ţi controlezi colesterolul, Diabetul, cum să trăieşti cu diabetul, Dietra, nutriţia vegetariană, Siguranţa copiilor în casă, Cum să îngrijeşti gemenii, Cum să trăieşti cu cancer.

The Medical Channel, licenţiat în Marea Britanie, este prezent deja în Croaţia, Serbia şi Slovenia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • yo yo
    shi yo vrau sa ma fac doctor
  • Ion Ion
    Alatura-te mie??
    Nu e "alatura-mi-te"? Mama lui de Google Translate...

Trimite un comentariu

sus