Skip to main content

România TV vrea să renunţe la staţia sa locală din Gorj

 
CNA
CNA

Postul de televiziune România TV, deţinut de societatea Ridzone Computers SRL, vrea să renunţe la licenţa TV pe care o deţine pentru staţia sa locală din judeţul Gorj.

Publicitate

Compania controlată de Sebastian Ghiţă a depus o solicitare în acest sens la Consiliul Naţional al Audiovizualului, care, potrivit ordinii de zi, va fi discutată în şedinţa de mâine a forului.

Licenţa România TV Gorj este deţinută de Ridzone Computers SRL, ai cărei asociaţi sunt: RTV Satellite Net SRL (asociat unic Tronaru Radu Mihai) – 95% şi Tronaru Radu Mihai - 5%.

Ridzone Computers SRL a obţinut pe 15 martie 2012 licenţa audiovizuală pentru postul local România TV Gorj, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Ionuţ Răitaru, director TV România TV Gorj, spunea la momentul respectiv că postul va difuza zilnic o oră şi jumătate de program local, iar în restul timpului va transmite programele televiziunii centrale România TV.

Ionuţ Răitaru a contribuit la lansarea staţiei centrale România TV prin cedarea, în 2011, a unei licenţe TV către o firmă controlată de Sebastian Ghiţă.

Ionuţ Răitaru a deţinut o licenţă TVpentru postul RTV (Răitaru TV) prin reţele de telecomunicaţii, transformată ulterior în licenţă de satelit, şi preluată ulterior de societatea RTV Satellite Net SRL, controlată de Sebastian Ghiţă.

În octombrie 2011, RTV Satellite Net a început să emită, moment care a marcat naşterea postului România TV, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus