Skip to main content

TVR va scoate la concurs toate posturile de directori numiţi interimar de Stelian Tănase

 
tvr
tvr

Televiziunea Română va scoate la concurs toate posturile de directori care sunt în prezent ocupate interimar de persoane numite de fostul preşedinte-director general al SRTv, Stelian Tănase, printre aceste funcţii numărându-se şi şefia Ştirilor TVR, deţinută de Raluca Stroe Brumariu, scrie Mediafax.

Publicitate

Un anunţ în acest sens a fost făcut, astăzi, de Irina Radu, directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), au declarat pentru Mediafax mai multe surse din televiziunea publică.

Odată cu finalizarea acestor concursuri interne organizate în TVR vor fi desemnaţi "directori plini" pentru toate posturile de conducere din televiziunea publică care sunt în prezent ocupate interimar.

Astfel, printre posturile de directori vizate să fie scoase la concurs se numără cel de la Direcţia Ştiri (unde în prezent Raluca Stroe Brumariu este coordonator interimar cu atribuţii de director), cel de la Departamentul Economic (ocupat interimar de Camelia Pătru), cel de la Departamentul Juridic (ocupat interimar de Marin Drumcea), cel de la TVR 2 (ocupat interimar de Ioana Popescu) şi cel de la TVR 3 (ocupat interimar de Mircea Neacşa).

În acest moment, nu a fost stabilit un calendar pentru organizarea concursului.

Cel mai recent concurs pentru completarea echipei de manageri din Societatea Română de Televiziune a fost organizat în anul 2013, pe vremea când preşedinte-director general al TVR era Claudiu Săftoiu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eugen eugen
    cum sa o numesti director pe Camelia Patru care nu este angajat TVR. Este platita pe prestari servicii cu factura lunara PFA. Cartea de munca este si in momentul de fata la Intact Media
  • doru manciu doru manciu
    Adio, Ralucuta!:La depou cu mataluta!!!!!!

Trimite un comentariu

sus