Skip to main content

VIDEO. Mult așteptatul trailer Star Wars 7 a fost lansat de producători. Aproape 20.000 de tweeturi pe minut după apariție

 
VIDEO. Mult așteptatul trailer Star Wars 7 a fost lansat de producători. Aproape 20.000 de tweeturi pe minut după apariție
Star Wars afis

UPDATE. Într-o singură zi trailerul noului film al seriei Războiul Stelelor a adunat pe YouTube peste șase milioane de vizualizări.

Publicitate

Lucasfilm a lansat trailerul pentru “Star Wars: Trezirea forţei”. Cel mai nou film din seria "Războiul Stelelor" este regizat de J.J. Abrams și va fi lansat în cinematografe pe 18 decembrie. În doar câteva ore după ce clipul oficial a fost urcat pe YouTube acesta a adunat peste 340.000 de vizualizări. Trailer-ul de două minute și jumătate a generat imediat după apariție 17.000 de tweet-uri pe minut. În plus, apariția noului trailer a dus la căderea unui serviciu american de vânzare de bilete online.

Noul film îi prezintă pe membri originali ai trilogiei Star Wars: Ford, Carrie Fisher și Mark Hamill, care își reiau rolurile alături de nou veniții John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Lupita Nyong'o, Max von Sydow și Andy Serkis.

Star Wars afis

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu cred ca J.J. Abrams va face o treaba foarte buna. Cel putin pentru gustul meu, el a facut o treaba super buna cu Star Trek.

Trimite un comentariu