Skip to main content

VIDEO. Mult aşteptatul trailer Star Wars 7 a fost lansat de producători. Aproape 20.000 de tweeturi pe minut după apariţie

 
Star Wars
Star Wars

UPDATE. Într-o singură zi trailerul noului film al seriei Războiul Stelelor a adunat pe YouTube peste şase milioane de vizualizări.

Publicitate

Lucasfilm a lansat trailerul pentru “Star Wars: Trezirea forţei”. Cel mai nou film din seria "Războiul Stelelor" este regizat de J.J. Abrams şi va fi lansat în cinematografe pe 18 decembrie. În doar câteva ore după ce clipul oficial a fost urcat pe YouTube acesta a adunat peste 340.000 de vizualizări. Trailer-ul de două minute şi jumătate a generat imediat după apariţie 17.000 de tweet-uri pe minut. În plus, apariţia noului trailer a dus la căderea unui serviciu american de vânzare de bilete online.

Noul film îi prezintă pe membri originali ai trilogiei Star Wars: Ford, Carrie Fisher şi Mark Hamill, care îşi reiau rolurile alături de nou veniţii John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Lupita Nyong'o, Max von Sydow şi Andy Serkis.

Star Wars afis

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cris88 cris88
    Eu cred ca J.J. Abrams va face o treaba foarte buna. Cel putin pentru gustul meu, el a facut o treaba super buna cu Star Trek.

Trimite un comentariu

sus