Skip to main content

VIDEO - SpotON. Florin Piersic, într-un nou spot pentru Billa. Dragoș Moștenescu este Guliver în țara piticilor într-o reclamă la Profi

 
VIDEO - SpotON. Florin Piersic, într-un nou spot pentru Billa. Dragoș Moștenescu este Guliver în țara piticilor într-o reclamă la Profi
Florin Piersic

Florin Piersic este vedeta unui nou spot care promovează ofertele lanțului de magazine Billa, iar actorul Dragoș Moștenescu este un fel de Guliver în țara piticilor, făcând trimitere la prețurile mici ale supermarketurilor Profi.

Publicitate

Paginademedia.ro face în continuare o trecere în revistă a celor mai importante campanii lansate pe TV în ultimele zile: Rubrica SpotON este realizată cu susținerea companiei de monitorizare MediaTRUST.

  • Actorul Florin Piersic îi spune unui client Billa "ai cumpărat un borcan de crastaveții, mă". "Să știi, să cumperi cât mai multe, pentru că se oferă săptămânal premii. Așa că dacă le cumperi pe toate...om te-ai făcut!", îi mai spune Piersic clientului într-un spot care promovează ofertele magazinului Billa.
  • Actorul Dragoș Moștenescu, cunoscut pentru rolul din La Bloc unde era Costel Jurcă, este într-un spot pentru Profi un fel de Guliver în țara prețurilor mici.
  • Vodka Alexander este promovată printr-un spot în care un personaj ce seamănă cu Vladimir Putin își face copcă cu un submarin. "The new tsar" este sloganul reclamei.

Paginademedia.ro prezintă în continuare spoturile obținute cu susținerea companiei de monitorizare MediaTRUST:

Billa

Profi

Alexander Vodka

Albalact

Campanie OvidiuRo

Dacia Duster

Dacia Logan

Gerovital

H&M

Kinder

Kubeti

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu