Skip to main content

VIDEO - SpotON. Mihai Mărgineanu cântă într-un spot pentru Penny, Bobonete promovează sandvişul cu cârnaţi de la McDonald's, iar Simona Halep, vedetă într-un spot emoţionant la Vodafone

 
Bobonete
Bobonete

Mihai Mărgineanu cântă despre greiere şi furnică într-un spot pentru lanţul de magazine Penny, actorul din Las Fierbinţi Mihai Bobonete face reclamă la noile sandvişuri nemţeşti de la McDonald's, iar Simona Halep este vedeta dintr-un spot în care este promovată noua ofertă de telefoane de la Vodafone.

Publicitate

Paginademedia.ro face în continuare o trecere în revistă a celor mai importante campanii lansate pe TV în ultima săptămână: Rubrica Paginademedia – SpotON este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare MediaTRUST.

  • Vocea lui Mihai Mărgineanu se aude într-un spot pentru lanţul de magazine Penny. Vedeta din Las Fierbinţi cântă "sunteţi greieri sau furnici, bunătăţi de toamnă, aici!".
  • Mihai Bobonete promovează noile "gusturi nemţeşti" de la McDonald's. Dubă ce a introdus în folclorul urban sintagma „curcubeu pe cerul gurii”, într-un alt spot McDonald's, Bobonete face o nouă remarcă cu potenţial „viral”: „Maeste, hai mai schnell, că se demodează cămaşa pe mine”.
  • Simona Halep este vedeta unui spot emoţionant, în care zeci de suporteri se filmează susţinând-o pe tânăra sportivă. Spotul, care are pe coloana sonoră un remix al melodiei populare Lie, ciocârlie, o prezintă pe Halep, în drumul său spre o competiţie, în timp ce ascultă pe telefon mesajele de susţinere ale fanilor.
  • Florin Piersic a ajuns şi la teleshopping. Actorul apare într-un clip de două minute în care promovează unguentul Celadrin pentru articulaţii.
  • Pizza Hut lansează o campanie menită să-i „salveze” pe românii care au obiceiul de a mânca pe tastatură. Lanţul de restaurante anunţă în noul spot că a lansat o linie telefonică pentru a-i dezvăţa pe oameni să mai mănânce pe tastatură.
  • Telekom îşi promovează noua ofertă de internet pentru weekend cu ajutorul lui Mikey H şi a partenerului său, ursul panda... Pandalie, alături de care face un nou serial pe YouTube. Pandalie cel tăcut apare în reclamele Telekom, în timp ce Mihey H este vocea de pe fundal. Cele două reclame, una dedicată zilei de luni, iar alta zilei de marţi, promovează oferta de internet pentru weekend.

Paginademedia.ro prezintă în continuare spoturile obţinute cu susţinerea companiei de monitorizare MediaTRUST:

Penny


McDonald's

Vodafone

Celadrin

Pizza Hut

Telekom

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus