Skip to main content

VIDEO - SpotON. Mihai Mărgineanu cântă într-un spot pentru Penny, Bobonete promovează sandvișul cu cârnați de la McDonald's, iar Simona Halep, vedetă într-un spot emoționant la Vodafone

 
VIDEO - SpotON. Mihai Mărgineanu cântă într-un spot pentru Penny, Bobonete promovează sandvișul cu cârnați de la McDonald's, iar Simona Halep, vedetă într-un spot emoționant la Vodafone
Bobonete

Mihai Mărgineanu cântă despre greiere și furnică într-un spot pentru lanțul de magazine Penny, actorul din Las Fierbinți Mihai Bobonete face reclamă la noile sandvișuri nemțești de la McDonald's, iar Simona Halep este vedeta dintr-un spot în care este promovată noua ofertă de telefoane de la Vodafone.

Publicitate

Paginademedia.ro face în continuare o trecere în revistă a celor mai importante campanii lansate pe TV în ultima săptămână: Rubrica Paginademedia – SpotON este realizată cu susținerea companiei de monitorizare MediaTRUST.

  • Vocea lui Mihai Mărgineanu se aude într-un spot pentru lanțul de magazine Penny. Vedeta din Las Fierbinți cântă "sunteți greieri sau furnici, bunătăți de toamnă, aici!".
  • Mihai Bobonete promovează noile "gusturi nemțești" de la McDonald's. Dubă ce a introdus în folclorul urban sintagma „curcubeu pe cerul gurii”, într-un alt spot McDonald's, Bobonete face o nouă remarcă cu potențial „viral”: „Maeste, hai mai schnell, că se demodează cămașa pe mine”.
  • Simona Halep este vedeta unui spot emoționant, în care zeci de suporteri se filmează susținând-o pe tânăra sportivă. Spotul, care are pe coloana sonoră un remix al melodiei populare Lie, ciocârlie, o prezintă pe Halep, în drumul său spre o competiție, în timp ce ascultă pe telefon mesajele de susținere ale fanilor.
  • Florin Piersic a ajuns și la teleshopping. Actorul apare într-un clip de două minute în care promovează unguentul Celadrin pentru articulații.
  • Pizza Hut lansează o campanie menită să-i „salveze” pe românii care au obiceiul de a mânca pe tastatură. Lanțul de restaurante anunță în noul spot că a lansat o linie telefonică pentru a-i dezvăța pe oameni să mai mănânce pe tastatură.
  • Telekom își promovează noua ofertă de internet pentru weekend cu ajutorul lui Mikey H și a partenerului său, ursul panda... Pandalie, alături de care face un nou serial pe YouTube. Pandalie cel tăcut apare în reclamele Telekom, în timp ce Mihey H este vocea de pe fundal. Cele două reclame, una dedicată zilei de luni, iar alta zilei de marți, promovează oferta de internet pentru weekend.

Paginademedia.ro prezintă în continuare spoturile obținute cu susținerea companiei de monitorizare MediaTRUST:

Penny

McDonald's

Vodafone

Celadrin

Pizza Hut

Telekom

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu