Skip to main content

Antena 1 va difuza pe 1 Decembrie o serie de reportaje sub sloganul „Tu schimbi România”

 
Antena 1 va difuza pe 1 Decembrie o serie de reportaje sub sloganul „Tu schimbi România”

Antena 1 va difuza de Ziua României, pe 1 Decembrie, o serie de reportaje şi ediţii speciale ale Observatorului sub sloganul "Tu schimbi România".

Publicitate

"Editiile Observator din 1 Decembrie vor difuza o serie de materiale cu şi despre oameni care nu s-au resemnat, care au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru ca lumea în jurul lor să se schimbe, reportaje cu situaţii extrem de diferite: de la poveştile oamenilor care "treziţi" de drama din Colectiv au făcut ceva ca mâine lumea lor să arate mai bine, până la comunităţi care n-au mai aşteptat implicarea statului şi în ultimii ani au rezolvat necesităţile obligatorii unei vieţi civilizate: dispensar, şcoală, asfalt", potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1.

Programul Observatorului de 1 Decembrie

  • De la ora 06.00 la ora 08.00, Geanina Ilieş şi Daniel Osmanovici vor fi primii ştirişti care le vor spune românilor „la mulţi ani” de ziua lor, în vreme ce Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru vor face echipă în transimiunea live de la parada militară de 1 Decembrie.
  • De la 11.00 la 13.00 o ediţie specială Observator va aduce în platou, alături de Mihaela Călin, o serie de invitaţi cunoscuţi, români cu poveşti demne de relatat.
  • Observator continuă apoi de la 16.00 la 16.30, apoi principalul jurnal al serii, de la 19.00, va fi prezentat de Anca Lungu, în vreme ce Observator Special şi Octavia Geamănu aduc, de la 20.00, alte poveşti româneşti.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    Poata sa il aduca si pe Mos Craciun, toti se vor uita la Pro pe 1 la 19:00, ca sa o vada pe Esca si sa auda bine-cunoscutul salut...

Trimite un comentariu

sus