Skip to main content

ARTICOLE pe Facebook: O opinie de pe HotNews, printre cele mai distribuite articole: „Dragi manifestanţi, PSD tocmai v-a făcut un cadou de despărţire”

 
Miting 30.000 de oameni, Digi
Miting 30.000 de oameni, Digi

Un articol de opinie semnat de Cristian Pantazi de la HotNews a fost ieri printre cele mai distribuite pe Facebook. Dragi manifestanti, PSD tocmai v-a facut un cadou de despartire: va mai ia niste bani din buzunar, ca ati indraznit sa protestati. „Sa nu uitam de lasitatea liberalilor”, este titlul textului care a avut 1.685 de share-uri.

Publicitate

Şi o ştire de pe IQads, despre invenţia a doi români a circulat în social media. „Doi tineri romani din Londra au conceput cea mai usoara bicicleta pliabila de pe piata” a fost distribuită de 398 de ori.

Paginademedia.ro şi Facebrands PRO vă prezintă o selecţie a celor mai share-uite articole publicate ieri de site-urile de ştiri

  1. Hotnews.ro, „Dragi manifestanti, PSD tocmai v-a facut un cadou de despartire: va mai ia niste bani din buzunar, ca ati indraznit sa protestati. Sa nu uitam de lasitatea liberalilor”, de Cristian Pantazi, http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-20578805-dragi-manifestanti-psd-tocmai-facut-cadou-despartire-mai-niste-bani-din-buzunar-ati-indraznit-protestati-despre-liberali-numai-bine.htm - 1685 share-uri pe Facebook.
  2. IQads.ro, “Doi tineri romani din Londra au conceput cea mai usoara bicicleta pliabila de pe piata”, de Andreea Badoiu, http://www.iqads.ro/articol/33497/doi-tineri-romani-din-londra-au-conceput-cea-mai-usoara-bicicleta-pliabila-de-pe - 398 share-uri pe Facebook.
  3. Hotnews.ro, “Alina Gorghiu: Am votat majorarea salariilor bugetarilor, asteptam de la noul Guvern un studiu de impact”, de R.M., http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20578692-alina-gorghiu-votat-majorarea-salariilor-bugetarilor-asteptam-noul-guvern-studiu-impact.htm - 298 share-uri pe Facebook.
  4. Digi24.ro, “Angajaţi UPU şi SMURD, decoraţi de Klaus Iohannis”, http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Angajati+UPU+si+SMURD+decorati+de+Klaus+Iohannis, - 175 share-uri pe Facebook
  5. zf.ro, “Noi ne uităm spre business. ZF îi propune lui Dacian Cioloş 32 de nume noi pentru guvern”, de Ziarul Financiar, http://www.zf.ro/eveniment/noi-ne-uitam-spre-business-zf-ii-propune-lui-dacian-ciolos-32-de-nume-noi-pentru-guvern-14883135- 141 share-uri pe Facebook.

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro.

Facebrands logo

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus