Skip to main content

Bendeac revine astăzi la Antena 1. Emisiunea În puii mei, la bătaie cu MasterChef

 
Bendeac revine astăzi la Antena 1. Emisiunea În puii mei, la bătaie cu MasterChef
Mihai Bendeac revine astăzi cu "În puii mei" la Antena 1. Emisiunea va fi difuzată de la ora 20.30, la bătaie cu MasterChef.
Publicitate

Prima ediţie a programului "În puii mei" face parte dintr-o mini-serie de patru episoade ce vor fi transmise în acest an. Antena 1 avea în program astăzi, de la 20.30, reality show-ul "Şerifi de România", care se va decala cu o săptămână.

"Personaje noi, invitaţi surpriză din diverse domenii, o nouă abordare de filmare şi mult umor sunt ingredientele de bază ale show-ului de comedie", potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1.

Mihai Bendeac, despre revenirea emisiunii "În puii mei" la Antena 1:

“Vă mărturisesc faptul că, deşi este onorant, a avea în portofoliu cel mai redifuzat show de televiziune din istoria României, poate fi şi o pacoste. Fiecare scheci "În puii mei" a fost de atâtea ori în reluare încât pe ecran putea rula şi textul, cu o bilă, ca la Karaoke, probabil că cei de acasă ştiau intonaţia, accentul. Ei bine, unul dintre motivele pentru care am decis să accept o noua serie de show-uri este tocmai acesta. Alt motiv ar fi acela că "În puii mei" s-a anulat în plin succes, contrar uzanţelor româneşti de a stoarce un produs pâna nu mai rămâne nimic.”

Bendeac, despre nouătăţile "În puii mei":

“Noile episoade, pe care le filmez în această perioadă alături de o echipa de un profesionalism remarcabil, sunt diferite faţă de ceea ce ne-am obişnuit a întelege prin show de comedie românesc. De la abordarea într-o cheie cinematografică până la, efectiv, suprarealismul unor scene, distribuţia vastă, cu actori din toate generaţiile si grija echipei la detalii, fac din acest show, o producţie cu care stai în picioare în faţa unui străin. Personajele sunt o surpriză. Nu aş vrea să intru în detalii. Ce este cert, e faptul că "În Puii Mei 2015" nu este o "aceeaşi Mărie cu altă pălărie". Ca să vă faceţi o idee despre felul în care se lucrează, filmarea unei parodii după un film românesc vechi, a presupus inclusiv utilizarea post-sincronului, pentru mai multă veridicitate. Zeci de oameni lucrează ore în şir, zilnic, cu pasiune, pentru "În Puii Mei". Uneori, cate 5-6 ore pentru 1-2 minute de material filmat. Măcar din acest punct de vedere, merită să vedeţi premiera acestui show.”

Cu cine se bate În puii mei

  • Pro TV difuzează pe intervalul emisiunii lui Bendeac show-ul culinar MasterChef.
  • Kanal D are în program, pe intervalul În puii mei, telenovela Furtună pe Bosfor.
  • Prima TV difuzează, pe intervalul noului episod din În puii mei, Cronica Cârcotaşilor şi serialul turcesc Putere şi Glorie.
  • TVR1 are programat pe intervalul emisiunii În puii mei Telejurnalul şi comedia franţuzească Zâzania.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus