Skip to main content

Blogosferă: Postarea emoționantă a Andreei Esca despre tragedia din Colectiv, mii de distribuiri pe Faceebook. Tudor Chirilă, share-uit cu Dreptul la adevăr

 
Blogosferă: Postarea emoționantă a Andreei Esca despre tragedia din Colectiv, mii de distribuiri pe Faceebook. Tudor Chirilă, share-uit cu Dreptul la adevăr
Andreea Esca

"Seara", postarea emoționantă publicată de Andreea Esca pe blogul personal despre tragedia din Clubul Colectiv a avut ieri peste 4.500 de distribuiri pe Facebook. Alte două materiale legate de drama din club au circulat ieri pe rețeaua socială: Dreptul la Adevăr, de Tudor Chirilă și In memoriam Alex Chelba, de pe blogul Andreei Pătrașcu Ibacka.

O selecție de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:
 
andreeaesca.ro, "Seara" - 4587 share-uri pe Facebook
 
Din material:

Seara, când pun capul pe pernă, mi-e cel mai greu. Numai atunci pot să plâng și nici atunci prea mult. Pentru că mama m-a avertizat de acum peste 20 de ani că mi-am ales o profesie pe care trebuie să o fac perfect, zilnic, fără să se vadă nimic din problemele personale.

„O să fii ca un actor de teatru, ca o balerină la Operă. Pe oameni nu-i interesează ce simți tu în afara scenei. Spectacolul trebuie să fie impecabil” – mi-a explicat clar când i-am transmis entuziasmată că voi prezenta un program de știri. Așa că aștept concediul când vreau sa plâng… Numai că acum e prea mult. Nu mai pot duce atâtea drame într-un timp atât de scurt.

tudorchirila.blogspot.com, “Dreptul la adevăr” - 1026 share-uri pe Facebook
 
Atunci când peste 150 de oameni ajung în spitale în stare gravă în urma unei tragedii naționale, cred că e dreptul nostru, ca cetățeni ai acestei tari, să fim informați corect și în timp util de către Ministrul Sănătății și de către Comitetul pentru situații speciale de urgență cu privire la situația lor și la planul de soluționare a crizei.
 
 
Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
 
Facebrands logo
 
Publicitate

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu