Skip to main content

Dan Negru și Mihai Gâdea, teledon transmis pe toate posturile Intact

 
Dan Negru și Mihai Gâdea, teledon transmis pe toate posturile Intact
Mihai Gadea

Televiziunile grupului Intact vor difuza în această seară un teledon în sprijinul familiilor victimelor și al răniților din incendiul de la Club Colectiv.

Teledonul va fi prezentat de Dan Negru și de Mihai Gâdea și va începe la ora 20.00. Totate stațiile grupului Intact vor difuza în direct teledonul: Antena 1, Antena 3, Euforia și Antena Stars vor avea pe post evenimentul.

Publicitate

La teledon vor participa personalități din divese domenii și vedete ale grupului deținut de familia Voiculescu.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Bravo. In clipe de acest gen se trece peste orgolii sau adversitati si se pune solidaritatea pe primul loc. Bravo
  • Fundatiile trustului sunt doar vaci de muls. Sunt si cazuri cu copii bolnavi rezolvate, dar acolo intra sume imense de bani. Fundatia Mereu Aproape, este obligata sa plateasca o chirie exorbitanta in cladirea Intact. In plus plateste o multime de facturi pentru mai multe firme din trust. Un teledon e mereu binevenit pentru ei. Ma mir ca pastorul nu a dat-o cu rockeri satanisti.
  • Pe reporterița aia ”fericită” că are parte de transmiterea unor asemenea nenorociri când o vor da afară?
  • Pt audienta dau nu nici nu conteaza atata vreme cat se strang niste bani pt familii. In toata durerea asta macar sa nu mai aiba grija banilor pt spital sau inmormantare
  • O idee superba. Si pe langa Barabancea sa vina si Ana Maria Roman de la A3 sa ne explice cum rade ea bucuroasa ca s-a intamplat ceva sa aiba ea ce transmite.
  • e facuta pentru audienta crede ti ca intereseaza prea tare ma indoiesc sincere condoleante familiilor indurerate
  • laudabil gestul ! Jos palaria ! Poate cu ocazia asta o pun si pe Ozana Barabancea,vedeta lor, sa ceara scuze familiilor victimelor pt tot ceea ce a postat pe facebook despre aceasta tragedie. Si sa o dea afara din platou pe usa din dos a Antenei !

Trimite un comentariu