Skip to main content

De-aia nu suntem un imperiu! Eftimie de la Times New Roman a dat materialul zilei din blogosferă. Adrian Georgescu, Patrick Andre de Hillerin și Tolontan, în top

 

Publicitate

"De-aia nu suntem un imperiu", a realizat Ovidiu Eftimie, pe blogul personal eftimie.net. Postarea redactorului de la Times New Roman a fost, ieri, cea mai distribuită din blogosferă. În topul celor mai distribuite materiale au fost, ieri, Adrian Georgescu, Patrick Andre de Hillerin, Cătălin Tolontan și Cristian Ghingheș (kristofer.ro). 

O selecție de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:
 

1. Eftimie.net, "De-aia nu suntem imperiu”, http://eftimie.net/suntem-imperiu/ - 309 share-uri pe Facebook

Din material:

În 2012 TMZ a pus mâna pe niște fotografii cu prințul Harry, al treilea în succesiunea la tronul Marii Britanii, în curu gol. Pozele au fost preluate de toate ziarele din lume și te așteptai să fie făcut praf de hienele din jurul lui.

Doar că s-a întâmplat ceva bizar, tot mai mulți soldați britanici s-au apucat să pozeze și ei goi, ca să-și arate sprijinul față de chestia asta, să arate că nu e nimic nasol să fii un pic în cucu gol.

În România, când a fost vorba să înlocuim un ministru al sănătății care era atât de pămpălău că a fost refuzat și de curve cu unul care arată cât de cât mișto, ba chiar a pozat în chiloți, suflarea românească (...) s-a revoltat, răspândind o avanlanșă de ură împotriva lui. Așa că a fost înlocuit cu altcineva, mai puțin frumos, care probabil face și duș în trenning, să nu cumva să jignească poporul ăsta de urâți și cocoșați.

2. Adriangeorgescu.ro, “terorismul convingerilor”, http://adriangeorgescu.ro/2015/11/16/terorismul-convingerilor/ - 237 share-uri pe Facebook

Din material:

Teroristul nu-i omul care să câștige un război, e doar cel care-l stârnește și întreține. Scopurile sale sunt de a provoca o teamă generalizată, un vid în care să se audă doar vocea lui – exploziile bombelor și răpăitul de gloanțe – și în care toți ceilalți să trăiască potrivit legii sale. Cea mai mare dorință a lui e să te izoleze de cei de lângă tine și să te întoarcă împotriva lor. Înainte de toate, teroristul divide. Războiul nu se poartă între creștini și musulmani, ci între orice formă de civilizație care a construit ceva și ura care distruge totul. Dumnezeul unui terorist e lipsa oricărui Dumnezeu, a oricărui reper moral, a oricărei forme de empatie față de seamăn.

3. Pah.ro, “Oile placide s-au asternut la iernat!”, http://www.pah.ro/olie-placide-s-au-asternut-la-iernat/ - 186 share-uri pe Facebook

Din material:

Vorbim despre tehnocrație, dar venim cu o listă de oameni care, cu unele mici excepții, n-au nici ăștia legătură cu lumea reală, cu economia reală, cu viața de zi cu zi? Vorbim despre tehnocrație, dar împingem în față alcătuitori și cărători de hârțogăraie prin comiții și comitete? Vorbim despre tehnocrație, dar scoatem la înaintare un om cu o mai mare experiență pe catwalk decât în sala de operație sau în managementul unui spital?

4. Tolo.ro, “Un ministru de imagine”, http://www.tolo.ro/2015/11/16/un-ministru-de-imagine/ -128 share-uri pe Facebook  

Elisabeta Lipă este alegerea potrivită pentru Ministerul Sportului într-un guvern de imagine. Două exemple: 1. Unul dintre miniștri, Andrei Baciu, a fost revocat de la Sănătate, după ce au apărut imagini cu el pozînd în chiloți. ”L-am retras în cinci minute ca să nu păteze imaginea și integritatea acestui guvern”, a explicat Dacian Cioloș. Poate că premierul nu realizează, dar tocmai retragerea în cinci minute e problema. O renunțare în cinci minute trădează o numire într-un minut.

5. Kristofer.ro, "Cine sunt persoanele angajate la cabinetele deputaţilor din Bacău şi care este remuneraţia lor", http://www.kristofer.ro/angajati-cabinete-deputati-bacau/ - 69 share-uri

Din material:

Am reuşit să fac rost de lista angajaţilor şi colaboratorilor care îi ajută mai mult sau mai puţin pe deputaţii din judeţul Bacău să ne reprezinte în Parlamentul României. Toţi sunt plătiţi din banipublici, munca pe care o prestează este în interesul cetăţenilor, aşa că mi-e greu să îmi explic de ce deputaţii nu fac publice aceste nume. Cristian Ghingheș

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
 
Facebrands logo
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu