Skip to main content

“DEMISIA”, pe primele pagini. Kamikaze: The show must go on, dar cu altă clasă politică. Caţavencii, copertă dură: Wellcome to gravity.

 
Colaj presa de azi miting
Colaj presa de azi miting

Colaj presa de azi miting

Publicitate

PRESA DE AZI. Protestul e aseară din Bucureşti este pe prima pagină a ziarelor. DEMISIA, titrează Libertatea pe prima pagina, cu majuscule şi cu caractere uriaşe, roşii.

Ziarul editat de Ringier poartă doliu şi deschide cu mitingul de aseară, la care peste 25.000 de oameni au ieşit în stradă şi au cerut demisia premierului Victor Ponta, a lui Gabriel Oprea şi a primarului Cristian Popescu Piedone.

- The show must go on, dar cu altă clasă politică, scrie săptămânalul Kamikaze.

- Copertă dură în Caţavencii: Welcome to Gravity este titlul deasupra unei poze în care stau, în laţuri de spânzurătoare, Victor Ponta, Sorin Oprescu, Klaus Iohannis, Gabriel Oprea şi Cristian Popescu Piedone.

- Vrem demisii! a titrat mare şi Adevărul, pe prima pagină, deasupra unei poze cu miile de oameni care au ieşit în stradă după tragedia din Club Colectiv.

- Demisia! Cine plăteşte pentru vieţile furate, scrie şi tabloidul Click, în josul paginii.

- Tragedia de la Colectiv: Revolta se mută în stradă, este deschiderea din România liberă. Primarul Piedone, cel căruia i se cer cele mai multe explicaţii, nu a avut nicio ieşire publică în ultimele patru zile, notează RL.

- Bucureştiul, aprins de focul de la “Colectiv”, titrează EVZ pe prima pagină. Ziarul deschide cu mărturia unui supravieţuitor din Clubul Colectiv.

Rubrica Presa de azi este realizată cu sprijinul agenţiei de monitorizare Media Image:

GALERIE FOTO. Primele pagini ale ziarelor de azi:

  • Colaj presa de azi miting
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus