Skip to main content

Derapaj cu teatru ieftin la WowBiz: Mădălin Ionescu a jucat o victimă, Adelina Pestrițu în rol de mamă. Din emisiune nu a lipsit Leo de la Strehaia

 
Derapaj cu teatru ieftin la WowBiz: Mădălin Ionescu a jucat o victimă, Adelina Pestrițu în rol de mamă. Din emisiune nu a lipsit Leo de la Strehaia
WowBiz

Teatru ieftin în deschiderea emisiunii WowBiz de aseară. După ce a lipsit luni de pe post (emisiunea fiind scoasă de  în ziua de doliu național), Mădălin Ionescu a revenit la Kanal D (cu tot cu Leo de la Strehaia), iar în debutul programului a avut un moment de “teatru tv”.

Publicitate

Cum a înțeles emisiunea tabloidă să respecte drama familiilor îndoliate? Prezentatorii Mădălin Ionescu și Adelina Pestrițu au încercat o “scenetă”, în care au jucat rolurile de copil și mamă, recitând câteva replici.

Ce a ieșit? Ideea actorilor amatori a dus la un moment nefericit, din care vă prezentăm doar textul “piesei”, la fel de relevant:

Mădălin Ionescu: Plec, mama, ma duc in club!
Adelina Pestrițu: Ai bani?
Mădălin: Mi-ajung!
Adelina: Mai ia d-aici! Dar de ce te duci asa de tarziu?
Mădălin: Canta trupa mea preferata!
Adelina:Ce canta?
Mădălin: “Azi e ziua in care am sa mor"
Adelina: Atunci nu te duce!
Mădălin: Lasa prostiile, mama! Esti demodata!
Adelina: Ai grija, mama!

Contactat de Paginademedia.ro, Mădălin Ionescu a declarat că dialogul "era reproducerea declarațiilor unei mame care și-a pierdut copilul în tragedia de la Clubul Colectiv".

De ce a optat pentru această punere în scenă:

"A fost o opțiune de a prezenta un tablou al unei situații dramatice", a spus Mădălin Ionescu.

Astăzi, Mădălin Ionescu avea astăzi blocate ambele conturi de Facebook.

"Pur și simplu nu am mai postat nimic în ultimul timp. Fac asta periodic. La două luni suspend contul de Facebook și îmi valorific altfel timpul liber", a explicat prezentatorul de la Kanal D.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Niște penibili.
    Au transformat divertismentul în țigănie.
    Și nu sunt în stare nici să dea două replici de “teatru tv”.
  • Penibil este Medelin si fosta dansatoare la bara, Abelina. Dar azi o sa revin satra la canale de. O sa-i prezinte pe tigani cum pun lumanari. Penibili

Trimite un comentariu