Skip to main content

Dobro: Săptămâna viitoare depunem actele la ANCOM. Când revine Guerrilla

 
Dobro: Săptămâna viitoare depunem actele la ANCOM. Când revine Guerrilla
Dobrovolschi

 

Publicitate

Când revine Radio Guerrilla? După ce a câștigat șapte licențe radio la concursul de la CNA - printre care pentru București și pentru Timișoara - echipa Radio Guerrilla, cu Liviu Mihaiu și Mihai Dobrovolschi printre alții, se pregătește să relanseze brandul pe piață.

"Saptamana viitoare pregatim deja actele pentru ANCOM", a declarat pentru Paginademedia.ro Mihai Dobrovolschi. Urmează și ceilalți pași - studioul, echiparea și autorizările. 

Când se va auzi Radio Guerrilla din nou? "Ne dorim ca undeva la sfârșitul lui ianuarie, începutul lui februarie să emitem deja, dacă totul va fi în regulă", a spus Dobro în interviul acordat Paginademedia.ro.

Interviul, integral:

Petrișor Obae: În cat timp ati putea emite cu Radio Guerrilla?

Mihai Dobrovolschi: Saptamana viitoare pregatim deja actele pentru ANCOM. Ne dorim ca undeva la sfarsitul lui ianuarie, inceputul lui februarie sa emitem deja, daca totul va fi in regula.

Avem lista de necesar facuta, dar evident ca nu puteam demara nimic inainte de a avea licentele.

De unde va fi finantarea?

Mihai Dobrovolschi: Deocamdata, pentru Bucuresti, finantarea va veni din surse proprii. Eu zic ca finantarea e ultima problema. Am primit multe asigurari.

Din piata?

Mihai Dobrovolschi: Ne bazam pe o sustinere din piata. Pe faptul ca agentiile de publicitate vor intelege importanta nisei pe care o reprezinta Radio Guerrilla. Exista solutii si, garantez, sunt solutii care inlatura orice fel de ingerinta a cuiva in continutul editorial al statiei.

Ce se intampla cu Gold FM?

Mihai Dobrovolschi: Le-am propus celor de la Gold sa facem un parteneriat. Putem fi complementari, ramanand pe aceeasi structură demografica a publicului. Ei ar putea prelua structura de greatist hits, muzica de calitate din 90 incoace. Pot fi sinergice Gold si Guerrilla. Depinde si de ei, ce isi doresc.

Veti emite din studioul de la Gold?

Mihai Dobrovolschi: Nu, sunt alte solutii.

Aveti in plan completarea echipei și cu alți foști oameni de la Guerrilla?

Mihai Dobrovolschi: Da, avem în plan. li s-au făcut propuneri ferme, dar din motive personale au preferat să dea un răspuns doar atunci când situația va fi sigură.

Cat la suta din fostul Guerrilla va fi în noul Radio Guerrilla?

Mihai Dobrovolschi: Cam 90% din echipa sunt din fostul Radio Guerrilla si, pe cale de consecinta, spiritul guerrilla se va reflecta în programe.

Perioada in care am facut o pauza ne-a dat, cred, o lectie de umilinta si de smerenie ca nu toata lumea e a noastra si ca nu tot ce ti se da automat ti se si cuvine.

Cred ca pentru multi dintre noi, care au muncit pe putini bani in ultimii doi ani, aceasta perioada a insemnat redescoperirea placeriii de a face radio pentru radio. Ne-a dat forta. La această plăcere s-ar adăuga acum și un mediu mai sigur si, din nou, un salariu lunar. Asta ne va da un entuziasm pe care poate ca nu l-am avut dinainte.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu