Skip to main content

Dobro: Săptămâna viitoare depunem actele la ANCOM. Când revine Guerrilla

 
Dobrovolschi
Dobrovolschi

Publicitate

Când revine Radio Guerrilla? După ce a câştigat şapte licenţe radio la concursul de la CNA - printre care pentru Bucureşti şi pentru Timişoara - echipa Radio Guerrilla, cu Liviu Mihaiu şi Mihai Dobrovolschi printre alţii, se pregăteşte să relanseze brandul pe piaţă.

"Saptamana viitoare pregatim deja actele pentru ANCOM", a declarat pentru Paginademedia.ro Mihai Dobrovolschi. Urmează şi ceilalţi paşi - studioul, echiparea şi autorizările.

Când se va auzi Radio Guerrilla din nou? "Ne dorim ca undeva la sfârşitul lui ianuarie, începutul lui februarie să emitem deja, dacă totul va fi în regulă", a spus Dobro în interviul acordat Paginademedia.ro.

Interviul, integral:

Petrişor Obae: În cat timp ati putea emite cu Radio Guerrilla?

Mihai Dobrovolschi: Saptamana viitoare pregatim deja actele pentru ANCOM. Ne dorim ca undeva la sfarsitul lui ianuarie, inceputul lui februarie sa emitem deja, daca totul va fi in regula.

Avem lista de necesar facuta, dar evident ca nu puteam demara nimic inainte de a avea licentele.

De unde va fi finantarea?

Mihai Dobrovolschi: Deocamdata, pentru Bucuresti, finantarea va veni din surse proprii. Eu zic ca finantarea e ultima problema. Am primit multe asigurari.

Din piata?

Mihai Dobrovolschi: Ne bazam pe o sustinere din piata. Pe faptul ca agentiile de publicitate vor intelege importanta nisei pe care o reprezinta Radio Guerrilla. Exista solutii si, garantez, sunt solutii care inlatura orice fel de ingerinta a cuiva in continutul editorial al statiei.

Ce se intampla cu Gold FM?

Mihai Dobrovolschi: Le-am propus celor de la Gold sa facem un parteneriat. Putem fi complementari, ramanand pe aceeasi structură demografica a publicului. Ei ar putea prelua structura de greatist hits, muzica de calitate din 90 incoace. Pot fi sinergice Gold si Guerrilla. Depinde si de ei, ce isi doresc.

Veti emite din studioul de la Gold?

Mihai Dobrovolschi: Nu, sunt alte solutii.

Aveti in plan completarea echipei şi cu alţi foşti oameni de la Guerrilla?

Mihai Dobrovolschi: Da, avem în plan. li s-au făcut propuneri ferme, dar din motive personale au preferat să dea un răspuns doar atunci când situaţia va fi sigură.

Cat la suta din fostul Guerrilla va fi în noul Radio Guerrilla?

Mihai Dobrovolschi: Cam 90% din echipa sunt din fostul Radio Guerrilla si, pe cale de consecinta, spiritul guerrilla se va reflecta în programe.

Perioada in care am facut o pauza ne-a dat, cred, o lectie de umilinta si de smerenie ca nu toata lumea e a noastra si ca nu tot ce ti se da automat ti se si cuvine.

Cred ca pentru multi dintre noi, care au muncit pe putini bani in ultimii doi ani, aceasta perioada a insemnat redescoperirea placeriii de a face radio pentru radio. Ne-a dat forta. La această plăcere s-ar adăuga acum şi un mediu mai sigur si, din nou, un salariu lunar. Asta ne va da un entuziasm pe care poate ca nu l-am avut dinainte.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    Nu spune nimic acest Dobro sau Liviu Mihaiu despre datoriile neplatite de radio guerila???Despre tepele pe care le-au dat? Despre motivul pentru care le-a foat retrasa licenta?
  • Catalin Catalin
    Eu inima radio Suceava, ce oare faceti cu el? Grija sa nu va ia CNA-ul licenta ca nu emiteti nici dupa 2 ani!
  • Melania Melania
    " Deocamdata, pentru Bucuresti, finantarea va veni din surse proprii"

    Serios?!
  • mda mda
    Hai ca hranim ego-ul pseudojurnalistului/omuluideradio cu frecvente .
  • Vero Vero
    Ce se intamplat cu emisia online?
  • Hushar Hushar
    Lasa ca de spagile pe care le ia CNAul vor scrie jurnalistii din Bulgaria.
  • Bogdan Bogdan
    Guerrilla emite acum doar online, stirea se refera la momentul in care vor reincepe emisia in FM. Obtinerea licentei este primul pas, pana la pornirea emisiei in eter mai au multe lucruri de rezolvat.
  • domnu foto domnu foto
    eu nu inteleg ceva.radio guerilla nu emite deja? cel putin pe net.sau stirea se refera la transmisia pe radio

Trimite un comentariu

sus