Skip to main content

PROIECT RADIO. Eldo Pol vrea să lanseze postul Radio Flacăra Rusaliilor

 

Eldo Pol, societate deţinută de Dronca Teodor Dorel, vrea să lanseze postul Radio Flacăra Rusaliilor. Societatea a solicitat licenţe de la CNA pentru localităţile Arad, Haţeg, Hunedoara, Petroşani, Reşiţa şi Timişoara. Investiţia iniţială în amenajarea şi dotarea studioului este de 31.300 euro.

Publicitate

Din proiectul editorial al Radio Flacăra Rusaliilor

"Credem că vom reuşi în demersul nostru în cadrul unui format de radio tematic religios, care pe lângă o cantitate consistentă de informaţie obiectivă şi de calitate furnizată preponderent de profesioniştii de la Radio France Internationale, va oferi emisiuni educative şi culturale atractive pentru toate vârstele, va promova valorile creştine în cadrul unor emisiuni religioase cu caracter ecumenic interconfesional, toate aceste emisiuni avand un fundal muzical din zona adult contemporary, cu incluziuni de muzică clasică, simfonică, religioasă, muzică sezonală (Crăciun, Paşte), synthesizer, folk etc.

Intenţionăm să ne adresăm unui public ţintă cu vârsta peste 18 ani (cu perspectivă de scădere a acestei limite inferioare), masculin şi feminin mediu şi superior instruit.

Programe informative – ponderea o au retransmisiile principalelor programe de ştiri şi actualitate ale Radio France Intenationale (9,68% din timpul total de emisie).RFI este prezent în grilă şi în week-end cu cele mai importante buletine de ştiri."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus