Skip to main content

Fosta adjunctă a lui Claudiu Lucaci, Oana Popescu, numită şefă interimară la Ştirile TVR. Carla Tompea, desemnată director interimar de Programe

 
tvr
tvr

Actualul directorul interimar al canalului TVR 2, Oana Popescu, totodată producător executiv la ştiri, a fost numită şef interimar la ştirile TVR, potrivit surselor HotNews.ro.

Publicitate

Oana Popescu este cea care, cel mai recent, a intrat în atenţia publică prin faptul că la evaluarea internă din primăvară a avut un raport identic cu cel al directorului de atunci al ştirilor, Claudiu Lucaci.

Reprezentanţii televiziunii publice au confirmat pentru HotNews.ro numirea Oanei Popescu la ştiri, dar şi pe cea a Carlei Tompea, fost director la TVR Info, în funcţia de director interimar de programe, după demisiile anunţate în TVR pe fondul dezastrului de la clubul Colectiv.

Posturile de şef de ştiri şi director de programe rămăseseră vacante după ce, luni, Raluca Stroe Brumăriu, respectiv Gabriel Gherghescu, şi-au dat demisia. Aceasta a survenit din cauza faptului că, vineri noapte, Televiziunea publică nu a difuzat pe post niciun program legat de tragedia de la clubul Colectiv.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • doru manciu doru manciu
    E clar.Irina Radu e in transa.

Trimite un comentariu

sus