Skip to main content

FOTO. Eurosport trece prin cea mai importantă schimbare de logo a ultimilor 20 de ani

 
FOTO. Eurosport trece prin cea mai importantă schimbare de logo a ultimilor 20 de ani

Eurosport vine cu o nouă identitate de brand, după ce a fost preluat în totalitate de compania Discovery. Conform noii identităţi de brand, canalul Eurosport va deveni Eurosport 1, făcându-se astfel distincţia între cele două canale Eurosport, anunţă compania.

Publicitate

Noua identitate, care va fi dezvăluită mâine, pe 13 noiembrie, va fi susţinută de sloganul “Stârneşte pasiunea” şi de campania din social media #aceeaşipasiune, care îndeamnă fanii să împărtăşească poveştile lor legate de momentele extraordinare pe care le trăiesc pentru a-şi demonstra admiraţia pentru un sportiv, o echipă sau un sport.

Deţinut în totalitate de Discovery, Eurosport a achiziţionat în acest an drepturilor pentru Jocurile Olimpice în Europa.

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: “Eurosport s-a poziţionat ca un nume de referinţă pentru transmisiunile sportive în direct şi, sub patronajul Discovery, am continuat să ne extindem şi să reînsufleţim brandul pentru a fi mai aproape de fani. Lansarea noii identităţi de brand este încă un pas înainte pentru a face Eurosport destinaţia preferată pentru fanii sportului de pretutindeni. Noul slogan, “Stârneşte pasiunea”, care pune în centru fanii, este rezultatul unui întreg an plin de transformări pentru Eurosport.”

Antonio Ruiz, VP Marketing & Franchise Management Eurosport, a adăugat: „Rebrandingul Eurosport este urmarea unor ample cercetări desfăşurate în mai multe pieţe pentru a înţelege percepţia brandului şi pentru a defini valorile companiei.
Eurosport va avea o personalitate distinctă şi imagini vizuale îndrăzneţe, care să atragă fanii. Fanii şi sportivii trăiesc pasiunea pentru sport în maniere extraordinare. Eurosport stârneşte acum această pasiune şi sărbătoreşte devotamentul, ambiţia, dedicarea, sacrificiul, nebunia şi bucuria lor.”

ESP_LT_NVY_RGB

Eurosport 1

ESP_CLT_1_NVY_RED_RGB

Eurosport 2

ESP_CLT_2_NVY_RED_RGB

Evoluţia logo-ului Eurosport (via logos.wikia.com/):

logos Eurosport

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Si comentatorii cand vor fi schimbati, ca is unii care nici gramatica limbii romane n-o cunosc.
  • gogu gogu
    Premier League o sa-l transmita in continuare la calitate standard definition in Romania?, daca continua asa mai bine sa nu se mai oboseasca pe viitor
  • geo geo
    Ce schimbare în denumire...că știm și noi că și acum Există un Eurosport 1 - adică Eurosport Internațional - cu variantă și în limba română, și Eurosport 2
  • Cristian Cristian
    Doar asta este schimbarea? :))

Trimite un comentariu

sus