Skip to main content

Iohannis: Terorismul funcționează când reacția e frica - aproape o mie de comentarii pe Facebook

 

Publicitate

"Terorismul şi atacurile teroriste funcționează şi au urmări extrem de grave atunci când reacţia este frica", a scris președintele Klaus Iohannis într-o postare care a atras, ieri, aproape o mie de comentarii pe Facebook. 

În topul postărilor de pe paginile politice cu cele mai multe comentarii au urmat fostul președinte Traian Băsescu, Alina Gheorghiu, Adrian Năstase și Remus Cernea.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe facebook din rândul unei anumite categorii. Pentru ziua de ieri, selecția a vizat categoria Politica:

1. Pagina oficială a președintelui Klaus Iohannis - 940 de comentarii la mesajul:

Terorismul şi atacurile teroriste funcționează şi au urmări extrem de grave atunci când reacţia este frica. Doar atunci când lăsăm frica să pătrundă în ţesutul social al ţărilor noastre, teroriștii îşi ating obiectivul adevărat şi nu putem permite ca acest lucru să se întâmple. Nu vom lăsa xenofobia, ultranaţionalismul și şovinismul să devină relevante în societăţile noastre și, cu atât mai puțin, să ducă la stigmatizarea unor colectivităţi religioase, care nu au nicio vină în această chestiune. Este foarte periculoasă o reabordare de acest tip, pentru că ştim bine că a dus la cea mai groaznică conflagraţie mondială.

2. Pagina oficială a fostului președinte Traian Băsescu - 282 de comentarii la mesajul:

Oare a fost doar o înșelătorie ? Acum suntem în fața unui Prim Ministru instalat la Palatul Victoria cu o largă majoritate și care va trebui să răspundă principalelor solicitări ale STRĂZII care l-a adus la putere, adică :

1. /300 parlamentari – element de reformă a clasei politice – proiect MP depus la Parlament;

2. Alegerea primarilor în două tururi –reformă clasă politică – proiect MP depus la Parlament;

3. Depolitizarea instituțiilor – reforma instituțiilor;

4. Reforma sistemului de sănătate – proiect MP depus la Parlament;

5. Reforma curriculară în educație;

6. Înlocuirea Avocatului Poporului;

7. Înlocuirea Președintelui CNA.

Pentru un premier este de apreciat chiar dacă nu este foarte dificil să înlocuiască două persoane propuse a fi miniștri sau cîteva fraze într-un program de guvernare. Acum însă a venit timpul celor șapte puncte și asta ne va arăta cît a fost corectitudine și cît a fost înșelătorie în spectacolul regizat de Președintele Iohannis avîndu-l ca actor principal pe Dacian Cioloș. Oare a fost doar o înșelătorie?

3. Pagina Partidului Național Liberal - 196 de comentarii la un citat din Alina Gorghiu:

„Răspunsul la solicitările românilor nu este eliminarea partidelor din viața politică, ci reformarea lor, printr-o schimbare colectivă și imediată”.

4. Pagina lui Adrian Năstase - 153 de comentarii la mesajul în care își promovează o postare de pe blog, cu titlul" În ce fel de republică trăim?"

5. Pagina lui Remus Cernea - 145 de comentarii la mesajul: 

Aceasta imagine nu este o reclama la Borsec, ci arata nivelul scazut de prezenta in sedinta de plen de azi a Camerei Deputatilor. Din peste 380 de deputati participa la dezbateri aproximativ 60-70... Se discuta despre legi care au impact asupra multor milioane de cetateni. Concluziile le trageti singuri!

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
 
Facebrands logo
 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu