Skip to main content

Joburi

 

Rubrica Joburi cuprinde anunţuri de angajare, dar şi cereri, din toate domeniile comunicării, de la presa scrisă, radio, TV, Internet, outdoor la marketing şi agenţii de publicitate, de media şi de PR.

Anunţul se va regăsi atât în secţiunea Joburi, dar şi pe Home-Page, sub forma unei scurte trimiteri.

Dacă aveţi anunţuri de angajare, trimiteţi un mail cu toate informaţiile despre jobul pe care îl aveţi şi vom reveni cu o ofertă, pe adresa:

Opţional, anunţul poate fi făcut şi în afara secţiunii, sub forma unui banner.

ANUNŢURI DE ANGAJARE

 

Europa Liberă angajează corespondent la Bruxelles. Şi nu numai 

Cu o audienţă circa un milion de vizitatori anual, platforma de ştiri romania.europaliberă.org a inaugurat la începutul lui 2023 un studio multimedia performant şi alte câteva soluţii tehnice de ultimă generaţie. Pe scurt, a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare.

„Acordăm mai multă atenţie materialelor video şi vizuale, dar esenţa Europei Libere este şi va rămâne aceeiaşi: ştiri-cheie, dezbateri de actualitate, reportaje şi investigaţii”, spune directorul RFE România, Elena Tănase.

Ţară în Service”, interviurile one2one, newsletterul „3 minute” sunt doar câteva din mărcile cu care, în ultimii doi ani, Europa Liberă România, a reuşit să capteze atenţia publicului interesat de reportaje, articole de investigaţie şi ştiri care fac diferenţa.

Apartenenţa la corporaţia media americană Radio Free Europe, cu sediul la Praga, înseamnă şi ştiri la prima mână de la jurnalişti RFE din Ucraina, Moldova, Bulgaria, Ungaria sau Georgia.

„În primăvară, ni s-au alăturat noi colegi – Alina Manolache, Anca Grădinaru, Andrei Avram şi Adrian Ardelean - şi cred că cei care citesc romania.europaliberă.org sau ne urmăresc pe social-media sesizează deja o cristalizare mai accentuată a ceea ce ne dorim să fim, adică o alternativă reală la ştiri de duzină şi talk-show-uri fără mize reale”, continuă ea.

„Europa Liberă nu acoperă toate ştirile de agenţie, dar pe site veţi găsi teste de laborator pentru mierea din comerţ sau lista cumpărăturilor „de urgenţă” făcute de instituţii înaintea recentei OUG de austeritate”, explică directorul Elena Tănase.

„Avem nevoie de cel puţin încă o extindere a echipei ca să facem faţă provocărilor.

Mai ales că ne aflăm în faţa unui an electoral greu, în 2024 au loc alegeri europarlamentare, locale, generale şi prezidenţiale. În plus, războiul Rusiei contra Ucrainei are multe efecte colaterale, dincolo de harta contra-ofensivei ucrainiene şi livrări SUA sau UE de armament; efecte majore, politice şi economice, în Uniunea Europeană şi nu numai”, spune şefa Europa Liberă România, Elena Tănase.

Prin urmare, Europa Liberă România scoate la concurs următoarele posturi, aşa cum sunt ele definite în link-urile de înscriere:

 

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus