Skip to main content

Klaus Iohannis și Elena Udrea, cei mai comentați politicieni în weekend, cu mesaje legate de antentatele de la Paris

 
Klaus Iohannis și Elena Udrea, cei mai comentați politicieni în weekend, cu mesaje legate de antentatele de la Paris
klaus iohannis_wall-street
Actualul președinte Klaus Iohannis, Elena Udrea, Victor Ponta și Traian Băsescu au adunat cele mai multe comentarii la postările de pe Facebook, în acest weekend. Postările au fost legate de atentatele de la Paris de la sfârșitul săptămânii trecute.
 
Selecțiaa fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe facebook din rândul unei anumite categorii. Pentru ziua de ieri, selecția a vizat categoria Politica:
 

1. Pagina oficiala a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. 2.306 comentarii la mesajul:

Am primit cu durere și consternare știrea privind atacurile teroriste sângeroase care au avut loc la Paris și au îndoliat întreaga lume. Îmi exprim, în numele meu şi al poporului român, solidaritatea cu autorităţile de la Paris şi cu națiunea franceză. Aceste atacuri barbare, care au secerat viețile a zeci de oameni nevinovați, trebuie să fie un semnal pentru întreaga comunitate internațională: să arătăm și mai multă determinare în combaterea terorismului și în apărarea valorilor umanității. Dumnezeu să-i odihnească pe cei dispăruți și să-i aibă în grijă pe cei răniți! 

Publicitate

2. Pagina oficiala a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. 1.642 comentarii la mesajul: 

În tragedia de azi-noapte din Paris și-au pierdut viața doi cetățeni români. Din nou, sufletele noastre sunt în doliu și vă cer tuturor să rămânem uniți și solidari. Familiilor îndoliate le transmit toată compasiunea mea.

3. Pagina oficială a Elenei Udrea. 1.329 comentarii la mesajul:

Cateva coincidente. 

Atacul de la Paris a inceput la aproximativ 21.30 ora Frantei ( adica ora 22.30 in Romania ), incendiul de la Colectiv a inceput la 22.32.

Ambele in noaptea de vineri spre sambata. La Paris atacul s-a dat asupra Clubului Bataclan unde avea loc un concert rock. In Clubul Colectiv, la fel. I

maginile catastrofelor sunt aproape identice.

4. Pagina oficială a fostului premier Victor Ponta. 1.263 de comentarii la noua poză de la profil.

5. Pagina oficiala a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. 953 de comentarii la mesajul:

În Europa avem o singură soluţie: uniți fără rezerve împotriva islamismului terorist. 

Repatrierea imediată a celor care au invadat Europa în acest an, consolidarea şi închiderea frontierelor UE pentru migranții musulmani printre care se strecoară grupări teroriste sunt o necesitate imediată. 

Să scoatem în stradă forţe antiteroriste după ce zeci de cetățeni europeni sunt uciși cu cinism în inima UE nu este o dovadă că ne putem apăra cetățenii împotriva flagelului terorist. 

OAMENI BUNI, înțelegeți că războiul terorist s-a mutat pe teritoriul Uniunii Europene. 

 
Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
 
Facebrands logo
 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu