Skip to main content

Mesajul de un an al lui Klaus Iohannis şi anunţul lui Ponta că nu votează noul Guvern, cele mai comentate postări

 
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, Victor Ponta şi Dacian Ciolos au adunat cele mai multe comentarii la postările de pe Facebook, în cursul zilei de ieri, potrivit Facebrands PRO. Preşedintele României a scris despre investirea sa în funcţia de şef al statului de acum un an de zile, iar Victor Ponta a scris despre faptul că nu va vota Guvernul propus de Dacian Cioloş.

Publicitate

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe facebook din rândul unei anumite categorii. Pentru ziua de ieri, selecţia a vizat categoria Politica:

1. Pagina oficiala a preşedintelui României Klaus Iohannis. 1.874 de comentarii la mesajul:

În urmă cu un an am pornit împreună pe drumul unui nou mod de a face politică în România - cu seriozitate şi respect pentru principii şi mai puţin scandal între politicieni. A fost un an cu multe provocări şi încercări, dar am făcut primii paşi. Vă mulţumesc că îmi sunteţi parteneri pentru a construi România puternică pe care ne-o dorim cu toţii!

2. Pagina oficiala a fostului premier, Victor Ponta. 1.752 de comentarii la mesajul:

UPDATE pentru prietenii care au întrebat - i-am făcut o vizită domnului Călin Popescu Tăriceanu la birou şi am avut o conversaţie interesantă. Nu voi vota mâine noul Guvern. Nu cred că au nevoie de votul meu. Decizia PSD despre guvernul domnului Cioloş este în regulă... Nu am fost invitat la PSD ieri şi nu o să comentez nimic din ce au făcut. Nu am fost invitat la bilanţul guvernării pe care eu am condus-o. Nu m-am supărat. Pe PSD nu o să mă supăr niciodată. Şi nici nu mă duc neinvitat nicăieri. Importat este însă că s-a vorbit de bine despre guvernare! P.S. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin!

3. Pagina oficiala a premierului desemnat Dacian Ciolos. 758 de comentarii la mesajul:

Pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel încrederea in ministrul Justitiei din Guvern, intr-un an foarte important pentru mentinerea credibilitatii activitatii Justitiei, am hotarât sa retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu. Dimineaţă voi inainta conducerii Parlamentului o nouă propunere.

4. Pagina oficiala a lui Victor Ponta. 695 de comentarii la mesajul:

Update - sper ca noul Guvern să înţeleagă ca ideea de a avea în 2016 un deficit conform MTO de 1 - 1,5% va distruge toate realizările noastre economice şi potenţialul de creştere în viitor! Cu un buget care să aibă ca singură constrângere ţinta maximă de deficit bugetar 3% din PIB (aşa cum a fost deja construit de Eugen Teodorovici) avem asigurată creşterea economică de aproape 4% şi păstrarea atât a facilităţilor fiscale cât şi a creşterilor justificate de salarizare la Sănătate şi Educaţie! Declaraţiile politicianiste făcute cu ocazia vizitei Delegaţiei FMI trebuie uitate de cei care le-au făcut atunci doar pentru a ataca Guvernul condus de mine! Acum e momentul raţiunii, pentru că în final "It's the Economy..."

5. Pagina oficiala a lui Victor Ponta. 673 de comentarii la mesajul:

Ok, să lăsăm politica - totul despre economie şi viaţa oamenilor! Citiţi aceste date (fără comentarii politice)!

Alte postări care au fost comentate intens

1. Pagina oficiala Victor Ponta. 313 comentarii la următoarea poză:

2. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 125 de comentarii la mesajul:

Partidul România Unită cere oprirea construirii mega-moscheii din Bucureşti şi refuzarea imigranţilor musulmani!

3. Pagina oficiala Gheorghe Piperea. 63 de comentarii la mesajul:

Stimate dle Ciolos, va solicit public sa retrageti de urgenta propunerea dvs ca demnitatea de Ministru de Justitie al Romaniei sa fie incredintata doamnei Cristina Guseth. Noi toti asteptam de la dvs, pina ieri, un guvern de tehnocrati. Un tehnocrat pe postul de Ministru al Justitiei nu inseamna doar un jurist, ci un jurist cu temeinica pregatire si inalta experienta profesionala in domeniul Justitiei. Doamna Cristina Guseth poate ca detine competente inalte in electronica sau in activitatile non-guvernamentale, dar cu certitudine nu are competentele necesare unui Ministru al Justitiei. A propune la Justitie un electronist este ca si cind ai mandata un jurist sa construiasca si sa gestioneze sistemul control prin telemetrie al sondei spatiale Pioneer. Stimati prieteni de pe Facebook, dati share acestui apel public. Poate ca reusim, impreuna, sa il ajutam pe dl Ciolos sa evite un precedent periculos pentru statul de drept. PS Aud ca presa nu a fost primita in sala la audierile dlor Motoc si Comanescu. Nu stiam ca elementele de structura ale unei viitoare demnitati de ministru sunt secrete de stat. Ce ne ascundeti dle Ciolos?

4. Pagina oficiala Bogdan Diaconu. 125 de comentarii la mesajul:

Ne-am săturat de toleranţa faţă de relele la care ne obligă Europa. E timpul pentru ”intoleranţă” faţă de imigranţii musulmani!

5. Pagina oficiala Bogdan Diaconu. 123 de comentarii la mesajul:

Iată miniştrii ”tehnocraţi” ai lui Cioloş: manechinul Andrei Baciu, propus ca ministru al Sănătăţii şi Cristina Guseth, partenera de distracţii a Monicăi Macovei, ca ministru al Justiţiei, deşi nu are studii juridice, fiind absolventă de Politehnică. Credeţi că pentru acest fel de schimbare au ieşit românii să protesteze?

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus