Skip to main content

Lista câştigătorilor concursului Tânărul Jurnalist al Anului. Rise Project are două premii

 
Atilla Biro TJA
Atilla Biro TJA

Foto: Rise Project
Foto: Rise Project

Publicitate

Concursul Tânărul Jurnalist al Anului, organizat de Freedom House România, şi-a desemnat câştigătorii în cadrul unei ceremonii, care a avut loc în această seară în Bucureşti.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câştigătorii celor cinci secţiuni ale concursului.

Liana Vdovîi, jurnalistă la Casa jurnalistului, este câştigătoarea secţiunii Actualitate internă, cu articolul "Cu jumătate de inimă".

Atilla Biro, jurnalist la Rise Project, este câştigătorul secţiunii Justiţie şi stat de drept, cu articolul "Opt decizii cruciale emise de Curtea Constituţională în 2014. Legile în care CCR a găsit 'neglijenţe nepermise' şi portiţe pentru abuzuri".

Andreea Pocotilă, ziaristă la România liberă, este câştigătoarea secţiunii Mediu şi ecologie, cu articolele "Oamenii de sub cenuşă" şi "Microhidrocentrale ridicate pe ultimul râu sălbatic din Carpaţi".

Adelina Mihai, jurnalistă la Ziarul Financiar, este câştigătoarea secţiunii Economie, cu articolele "Anomalia statistică a şomajului: De ce are România o rată a şomajului de 7% şi Spania de 26% când în ambele doar unu din trei locuitori lucrează" şi "25 de ani degeaba? În 1990, România a desfiinţat liceele industriale. Astăzi, sunt considerate „salvarea“ pentru piaţa muncii. Dar cine plăteşte pentru aceste erori care au subminat economia?"

Ionuţ Stănescu, jurnalist la Rise Project, este câştigătorul secţiunii Investigaţie, cu articolul "Cum se ridică, ilegal, ultimul cartier de blocuri din Parcul Tineretului".

Câştigătorii fiecăreia dintre aceste cinci secţiuni sunt premiaţi cu câte 1.000 euro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus