Skip to main content

Lista câștigătorilor concursului Tânărul Jurnalist al Anului. Rise Project are două premii

 
Lista câștigătorilor concursului Tânărul Jurnalist al Anului. Rise Project are două premii
Atilla Biro TJA

Foto: Rise Project
Foto: Rise Project

Publicitate

Concursul Tânărul Jurnalist al Anului, organizat de Freedom House România, și-a desemnat câștigătorii în cadrul unei ceremonii, care a avut loc în această seară în București.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câștigătorii celor cinci secțiuni ale concursului.

Liana Vdovîi, jurnalistă la Casa jurnalistului, este câștigătoarea secțiunii Actualitate internă, cu articolul "Cu jumătate de inimă".

Atilla Biro, jurnalist la Rise Project, este câștigătorul secțiunii Justiție și stat de drept, cu articolul "Opt decizii cruciale emise de Curtea Constituțională în 2014. Legile în care CCR a găsit 'neglijențe nepermise' și portițe pentru abuzuri".

Andreea Pocotilă, ziaristă la România liberă, este câștigătoarea secțiunii Mediu și ecologie, cu articolele "Oamenii de sub cenușă" și "Microhidrocentrale ridicate pe ultimul râu sălbatic din Carpați".

Adelina Mihai, jurnalistă la Ziarul Financiar, este câștigătoarea secțiunii Economie, cu articolele "Anomalia statistică a şomajului: De ce are România o rată a şomajului de 7% şi Spania de 26% când în ambele doar unu din trei locuitori lucrează" și "25 de ani degeaba? În 1990, România a desfiinţat liceele industriale. Astăzi, sunt considerate „salvarea“ pentru piaţa muncii. Dar cine plăteşte pentru aceste erori care au subminat economia?"

Ionuț Stănescu, jurnalist la Rise Project, este câștigătorul secțiunii Investigație, cu articolul "Cum se ridică, ilegal, ultimul cartier de blocuri din Parcul Tineretului".

Câștigătorii fiecăreia dintre aceste cinci secțiuni sunt premiați cu câte 1.000 euro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu