Skip to main content

Mihai Găinuşă se implică într-un nou proiect radio, unde se va ocupa de matinal

 

Publicitate

Mihai Găinuşă - Sursa foto: Adevărul
Mihai Găinuşă - Sursa foto: Adevărul

Omul de radio Mihai Găinuşă se implică într-un nou proiect radio, alături de Bogdan Stratulă şi Marius Vintilă. Societatea Mass Media România de Mâine, care operează postul H FM, a venit astăzi la CNA să solicite licenţe pentru localităţile Cluj-Napoca, Iaşi, Sibiu şi Timişoara.

Bogdan Stratulă, director executiv al H FM, a spus că vrea să rebrenduiască postul în Radio Seven, un radio tematic universitar. Mihai Găinuşă va realiza matinalul la Radio Seven, alături de Laura Ivancioiu.

“Noi nu vrem să facem emisiuni doar pentru studenţi, vrem să facem emisiuni şi pentru dumneavoastră când mergeţi cu copiii în maşină de dimineaţă. Încercăm să facem ceva ce poate să fie ascultat de toată lumea, iar pe partea de muzica “Da, mamă, sunt beata” n-o să intre niciodata, o sa intre Queen. Am foarte mare încredere în echipă şi în proiect”, le-a spus Mihai Găinuşă membrilor CNA în prezentarea din cadrul concursului de licenţe.

Bogdan Stratulă, director executive: “Păstrăm caracterul universitar al radioului, va fi un radio cu multe cuvinte, ne dorim să aducem radioul în adevaratul lui sens pe piaţa din Bucureşti. Un radio făcut cu oameni de radio.”

ACŢIONARIAT. Potrivit proiectului depus la CNA, investiţia iniţială se ridică la valoare de 20.000 de euro pentru fiecare staţie. Acţionariatul societăţii Mass Media România de Mâine: Fundaţia România de Mâine – 50,0361% şi Universitatea Spiru Haret - 49,9639%.

Reamintim că Mihai Găinuşă a fost până în primăvară la matinalul Radio 21. În toamnă, reprezentanţii postului au anunţat noua echipă de matinali, dar fără Găinuşă. La momentul respectiv, reprezentanţii postului au declarat pentru paginademedia.ro că se încheiase contractul cu omul de radio (detalii, AICI). Ulterior, Găinuşă a anunţat într-un interviu pentru ziare.ro că intenţionează să dea postul de radio în judecată pentru încălcarea contractului, după ce i-ar fi propus să treacă la Europa FM, iar acesta ar fi refuzat (pe larg, AICI).

Găinuşă s-a alăturat matinalului Radio 21 în toamna anului 2014. Înainte, acesta a fost „cârcotaş” la matinalul Kiss FM , pe care l-a găzduit timp de 10 ani.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zonal Zonal
    De mare jena acest Gainusa csre o are pe Firea in gura si la sculare si la culcare...omul nu realizeaza ca s a zaharisit...ca are un tata psdist si el ataca psdul....ia la misto varstnicii....iar ca audienta....slaba...reclame....una singura cu hradinita Prietenii mei....un basist intarziat pe FM....
    PACAT de echipa....
  • afun afun
    H FM abia se recptioneaza in cionditii acceptabile in tot Bucurestiul, dar are pretentii la alte statii. Poate pun la punct locatia , puterea de acoperire si apoi daca optin licente si restu. ASTFEL audienta va fi tot mediocra.

Trimite un comentariu

sus