Skip to main content

Mireasă pentru fiul meu, difuzată și duminică. Super Bingo Metropolis se înjumătățește ca timp de emisie

 
Mireasă pentru fiul meu, difuzată și duminică. Super Bingo Metropolis se înjumătățește ca timp de emisie
Mirela Boureanu Vaida

SCHIMBARE. BingoMetropolis va avea o altă oră de difuzare și un interval mai scurt. Începând din acest weekend, Antena 1 va difuza în fiecare duminică o ediție specială a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu".

Publicitate

Ca urmare, Super Bingo Metropolis își va înjumătăți timpul de emisie și va începe mai devreme, de la ora 16.00. De la ora 17.30 și până la 19.00 va fi difuzată emisiunea prezentată de Mirela Boureanu Vaida.

"La emisiunea de duminică, 15 noiembrie, vor participa și Daniela Crudu împreuna cu Cezar Oautu. Cei doi vor fi capitanii echipelor formate din concurenți", potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1.

Cum este difuzată emisiunea Mireasa pentru fiul meu:

 • De luni până vineri, prima parte de la 11.15 - 13.00 și a doua parte în intervalul 14.00 - 16.00.
 • Sâmbătă, prima parte 14.00 - 16.00, a doua parte 17.00 - 19.00.
 • Duminică, în intervalul 17.30 - 19.00.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Alte ”noutati”.
  WowBiz se difuzeaza, de ceva vreme, si vineri seara.
  Posturile Digi au inceput sa difuzeze reclama.
  Multa si diversa.
  Parca imi placea mai mult fara...
 • MIREASA PENTRU PROSTI SI PENTRU INCULTI , O EMISIUNE DE PROST GUST MAI MULT PENTRU AUDIENTA SPECIAL DUMINICA CAMELUTA SI BADEA SAU GADEA JALNIC
 • Sunteti tot cu Ozana.. Macar ea zice ce crede (nu ca altii care se arata la tv plini de suferinta), cine esti tu sa o judeci?
 • Zic sa prezinte Mirela Boureanu si Observatorul si dupa observator sa fie tot showul asta. Face audienta,dar e ciudat ca o televiziune generalista de top sa stea intr-o singura femeie( si nu ma refer la Camelia Voiculescu). Probabil se bazeaza si pe Ozana Barabancea de nu am auzit de nicaieri scuze publice si demisii pt enormitatile spuse dupa tragedia din Colectiv.

Trimite un comentariu