Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Coloneii de la ISU fac afaceri cu focul

 
PRESA DE AZI. Adevărul: Coloneii de la ISU fac afaceri cu focul

Demiterea șefilor ISU în urma unei investigații realizate de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan, care a arătat că pompierii știau de existența Clubului Colectiv, se numără printre principalele subiecte ale presei de astăzi. Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre cum procedurile de autorizare a funcționării firmelor în ceea ce privește conformarea cu normele PSI s-au transformat într-o afacere cu circuit închis. "Coloneii de la ISU fac afaceri cu focul", titrează Adevărul, pe prima pagină. 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi. 

România liberă: "Tragedia Colectiv. O minciună care ar trebui să se lase cu demisii". Ziarul scrie că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a ascuns adevărul publicului în cazul clubului Colectiv. Premierul Dacian Cioloș a declarat ieri că vrea să se asigure că persoanele care au fost la conducerea ISU București și care au fost suspendate din funcție vor fi demise și nu se vor mai putea întoarce în sistem, mai scrie România liberă. 

Jurnalul Național: "Planul fantasmagoric care sugrumă Capitala". Cotidianul scrie că deși Oprescu nu mai este în fruntea Primăriei Capitale proiectele cu fântâni arteziene cântătoare și autostrăzi suspendate nu s-au oprit. 

Evenimentul zilei: "Dai casa în schimbul creditului și scapi de datorii". Ziarul scrie că legea dării în plată, care ar putea revoluționa relația dintre debitori și bănci a primit ieri avizul final al parlamentarilor. 

Gazeta Sporturilor: "Sloganul 'Steaua nu se refuză' nu mai e la modă în Liga 1. Steaua te coboară". Publicația de sport scrie pe prima pagină că "în anii trecuți, simpla prezență în lotul roș-albaștrilor îi creștea spectaculos cota oricărui jucător, iar sezonul în curs este primul în care achiziții importante au suferit prăbușiri dramatice ale prețurilor de piață". 

Libertatea: "Pepe l-a lăsat să spere până în final. Tudy a ratat marele premiu". Tabloidul scrie că Tudor Ionescu (Tudy) nu a câștigat premiul cel mare la Ham Talent. 

Click!: "Gabi Luncă vrea 50.000 de euro de la Loredana?". Ziarul editat de Adevărul Holding scrie că jurata de la Vocea României și Gabi Luncă se războiesc de trei ani prin tribunale, din cauza piesei "Într-o zi la poarta mea". Luncă susține că melodia e compoziție proprie și că Loredana Groza a înregistrat-o pe un album fără acordul ei. 

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu