Skip to main content

PROIECT RADIO. Carmella Group vrea să lanseze Radio Vest FM

 

Societatea Carmella Group solicită zece licenţe radio în vederea lansării postului generalist Radio Vest FM. Compania este deţinută în proporţie de 100% de Coşeri Gheorghe.

Publicitate

Valoarea investiţiei iniţiale este estimată la circa 29.343 lei pentru fiecare staţie la care se vor adăuga cheltuielile pentru amenajarea studiourilor.

Carmella Group solicită licenţe în următoarele localităţi: Cluj-Napoca, Iaşi, Bucureşti (două licenţe), Hunedoara, Târnăveni, Sibiu, Baia Mare, Timişoara, Bistriţa, Sighişoara. Public ţintă: 14-59, studii medii şi superioare.

Grila de programe:

  • Programe de informare: Info Vest. Ştirile au o durată de cinci minute şi se difuzează din oră în oră, de luni până vineri.
  • Talk-show: "Chestiunea zilei", de luni până vineri în intervalul 18.00 - 19.00.
  • Interviuri: "Live Show" - de luni până vineri, în intervalul 12.05 - 14.00, "Ora cetăţii" - de luni până vineri 14.10 - 15.00
  • Documetare: "7x7"- retrospectiva săptămânii, se va difuza sâmbăta şi duminica în intervalul 15.00 - 16.00.
  • Din programul postului mai fac parte emisiuni precum: "Corect", "Vest Cafe", "Dor şi dor" şi "Vest matinal"

Strategia editorială, conform documentului depus la CNA:

"Vom pune accent pe producţia proprie, pe emisiunile informative, structurate pe informaţii locale, regionale şi naţionale. Un loc distinct în politica editorială va fi alocat informaţiilor utile, de la trafic auto-CFR la cele din medicină, de la administraţia centrală la cea locală. Dorim să avem un real rol educativ în comunitate, de promovare a valorii, a exemplelor pozitive, a echilibrului şi concordiei. Nu vom difuza manele, melodii care au conţinut indecent sau jignitor, promovând doar muzica de cea mai bună calitate."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus