Skip to main content

PROIECT RADIO. Central Snacks vrea să relanseze Radio Vipp în Bârlad

 

Central Snacks, deţinută de Cazacu Anastasia, vrea să relanseze postul Vipp FM, care şi-a pierdut licenţa după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a respins cererea de prelungire.

Publicitate

Frecvenţa din Bârlad a fost deţinută înainte de SC Vipp Fashion SRL, care o avea ca asociat unic tot pe Cazacu Anastasia.

Din strategia de dezvoltare a postului, conform documentului depus la CNA:

"Ne dorim să păstrăm calitatea tehnică de emisie, tarifele de publicitate practicate, partenerii de afaceri şi audienţa programelor. Pentru o bună desfăşurare a activitătii ne dorim:

  • realizarea unei grile de program care să includă tipurile de emisiuni solicitate de audientă cu echipa care are experienta anterioară;
  • atragerea de parteneri de afaceri prin practicarea unor tarife accesibile şi a serviciilor de bună calitate."

Grila de programe

Aceasta va cuprinde stiri, informaţii, reportaje, interviuri dezbateri privind evenimente din viaţa economică, socială, culturală, şi politică a municipiului Bârlad, a judeţului Vaslui şi a regiunii, în general.

Câteva dintre emisiunile propuse:

  • Dimineata la Bârlad (informativ-divertisment) Un program zilnic ce se se adresează populaţiei active, cu difuzare de luni până vineri. Emisiunea va fi difuzată în intervalul 08:00-12:00.
  • VIPP FM (informativ-divertisment) Un program cu difuzare de luni până duminică. Emisiunea se va difuzata în intervalul 14:00-18:00 (luni-vineri) şi 08:00-12:00 sâmbăta şi duminica. Programul este alcătuit pentru specificul după amiezei (luni-vineri) şi dimineţii (sâmbăta şi duminica) şi este un program atât de conceptie proprie, cât şi a altor producători.
  • Seara la Bârlad (divertisment) Un program de divertisment, difuzat seara, de luni până vineri, în intervalul 19:00-22:00 şi este alcătuit cu scopul creării unei atmosfere de relaxare pe parcursul serii.
  • Sinteza zilei (informativ) Este un calup de informatii - un buletin retrospectiv al zilei, cu durata de 10 minute, care se va difuza de luni până vineri la ora 18. Acesta va cuprinde anunturi, comunicate, reportaje locale, informaţii naţionale sau internaţionale, de interes public, privind evenimente din viaţa economică, socială, culturală şi politică. În direct cu presa (informativ) Este o emisiune de concepţie proprie, cu durata de 50 de minute, se va difuza in fiecare joi de la ora 18:00 şi va fi consacrată problemelor locale şi problemelor ascultătorilor.
  • Dintre emisiunile de divertisment amintim: Music box, Top FM, Fabrica de talente şi Remember greatest hits.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus