Skip to main content

VIDEO. Loredana, în două reclame: pentru Avon și pentru Santal. Carbocit, cu Eco-Costică, "modelul" fără "noxe". Pavel Bartoș la Bucegi

 
VIDEO. Loredana, în două reclame: pentru Avon și pentru Santal. Carbocit, cu Eco-Costică, "modelul" fără "noxe". Pavel Bartoș la Bucegi
Loredana

"Vă prezentăm cel mai nou model vintage, îl cheamă Costică", începe reclama. Un "model" cu "tracțiune 2x2", "combustibil" - fasole cu ciolan standard și "emisie de noxe" - mult peste limitele legale (cu un "test demonstrativ" în reclamă). Noroc cu Carbocit care "absoarbe gazele de eșapament" și îl transformă în Eco-Costică.

Publicitate

Paginademedia.ro face în continuare o trecere în revistă a celor mai importante campanii lansate pe TV în ultimele zile: Rubrica SpotON este realizată cu susținerea companiei de monitorizare MediaTRUST.

Alte reclame apărute

  • Loredana promovează produsele Avon din gama Luxe. Vedeta Pro TV apare și într-un spot pentru Santal. "Când nu sunt acasă și nu am storcătorul cu mine am Santal, e alternativa la sucul stors", spune Loredana în reclamă.
  • Pavel Bartoș joacă într-un spot pentru Bucegi în care le oferă unor copii pate vegetal într-o pauză luată în timpul unor repetiții pentru o piesă de teatru.
  • Familia din Zizin revine cu un nou episod în stil Animal Planet.

Paginademedia.ro prezintă în continuare spoturile obținute cu susținerea companiei de monitorizare MediaTRUST:

Carbocit

Avon

Santal

Bucegi

Zizin

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu