Skip to main content

Vorbește lumea, din nou în notă discordantă cu Știrile Pro TV. Raed Arafat i-a pus la punct în direct pe moderatorii emisiunii, care discutau despre "conspirații"

 
Vorbește lumea, din nou în notă discordantă cu Știrile Pro TV. Raed Arafat i-a pus la punct în direct pe moderatorii emisiunii, care discutau despre "conspirații"
Roncea Pro TV

A DOUA ZI LA RÂND. După ce ieri a avut-o în direct pe astroloaga Minerva, cei de la emisiunea Vorbește lumea au determinat astăzi o reacție în direct a lui Raed Arafat, care l-a pus la punct în direct pe “moderatorul” Cove. Este a doua zi la rând când abordarea de la Vorbește lumea contrastează cu modul jurnalistic în care Știrile Pro TV au acoperit din punct de vedere profesional subiectul.

Publicitate

Secretarul de stat i-a pus la punct în direct prin telefon pe moderatorii emisiunii – Cove, Nadine, Sore și Vica Blochina.

Ce s-a întâmplat?

Vorbește lumea l-a avut în studio pe ziaristul George Roncea. Tema: conspirațiile din jurul incendiului de la Club Colectiv. Roncea, care la un moment dat a devenit destul de greu de controlat de către Cove, a încercat să-și prezinte “teoria care s-a viralizat”, așa că “nu mai e nevoie să o reiau”. Din exprimare nu au lipsit expresii precum “mi-am luat-o în gură”, “am luat-o în toate felurile” și “mă doare la bască”.

Apelativul folosit către “moderatorul” Cove era “Boss”. În emisiune a intrat și Val Vâlcu. Burtierele: Dezastrul din Clubul morții premeditat? și Teoriile conspirației prind tot mai mult contur.

Raed Arafat a intrat în direct prin telefon și i-a pus la punct pe moderatori încă de la primele fraze: “în primul rând, când se fac acuzații, este normal să fie întrebat și cel acuzat, mai ales în emisiuni care au audiență”, i-a apostrofat Arafat. Observația lui Arafat se regăsește, ca obligativitate pentru moderatori, și în codul de reglementare în audiovizual.

Este a doua zi când Vorbește lumea, de pe Pro TV, face notă discordantă cu celelalte emisiuni ale stației, care au relatat jurnalistic complet și într-un mod profesionist evenimentele tragice din Clubul Colectiv.

Ieri, Vorbește lumea a invitat-o în platou pe astroloaga Minerva, cu care a vorbit despre “Karma colectivă” și despre cum “poporul român are ascendent în Vărsător”, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Asa se intampla cand se fac emisiuni cu neprofesionisti. Arafat are dreptate, ca de obicei. Cu exceptia unui singur lucru: emisiunea asta n-are audienta.

Trimite un comentariu