Skip to main content

Antena 1 pregăteşte un show de umor. Postul caută cel mai amuzant român

 
Antena 1 pregăteşte un show de umor. Postul caută cel mai amuzant român

Antena 1 pregăteşte un show de umor. În prezent, postul generalist al trustului Intact a lansat un castig în urma căruia vrea să găsească "cel mai amuzant român" care "poate face o ţară întreagă să se distreze", potrivit unui comunicat de presă.

Publicitate

"Dacă au umor şi prin tot ceea ce spun îşi fac prietenii să râdă, românii din toate colţurile ţării care vor să arate că pot fi regii râsului sunt invitaţi să se înscrie pe casting.a1.ro", se spune în comunicatul de presă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anli Anli
    M-aș ' băga ' eu dar nu vreau să mă fac de râs ((: si protv -ul încearcă asta cu acea emisiune a lui cabral. Pentru crăciun, e acum poate o avea si antenele o emisiune hd cel mult două, că oricum la protv hd sunt doar filme vechi
  • allex allex
    au cumparat formatul "last comic standing"
  • negru negru
    e foarte amuzanta stirea daca te gandesti ca toni grecu a propus in vara antenei 1 acest show, iar acum o sa il faca bendeac
  • Beatrice Beatrice
    De ce sa nu faca si ei un gen de " las fierbinti",ca tot copiaza dupa pro,sa incerce si cu umorul oamenilor simpli.normal ca va fi un fiasco!
  • qwerty qwerty
    daca ar pregati si o transmisiune hd, m-as mai uita la ei. pana atunci, sa faca in continuare emisiuni pentru mamaie si tataie, publicul comercial nu pare sa intre in zona lor tinta.

Trimite un comentariu

sus