Skip to main content

Articolele de pe Tolo.ro despre cazul Colectiv, mii de distribuiri pe Facebook. „Mami, tu nu plângi după băiatul tău?”, peste 1.400 de share-uri

 
Articolele de pe Tolo.ro despre cazul Colectiv, mii de distribuiri pe Facebook. „Mami, tu nu plângi după băiatul tău?”, peste 1.400 de share-uri

BLOGOSFERĂ. Două articole postate pe blogul jurnalistului Cătălin Tolontan despre cazul Colectiv au fost, ieri, între cele mai distribuite postări pe Facebook. Un articol emoţionant cu titlul „Mami, tu nu plângi după băiatul tău?” Marturia si documentele familiei mintite: arsura a fost “umflata” de la 30-35% la 45-50%!. Articolul a fost distribuit de peste 1.400 de ori pe Facebook.

Publicitate

Un alt articol publicat pe tolo.ro a fost share-uit pe Facebook de peste 300 de ori într-o singură zi. În topul celor mai distribuite postări de pe bloguri intră şi „Ce-i urăm DNA-ului de ziua lui”, un text semnat de Moise Guran.

„Si totuşi, cumva, simt ca nu e ok să le urăm “La mulţi ani!” politiştilor şi procurorilor anticoruptie. Sigur, corupţia nu dispare niciodată, ei deja au dat acestui flagel lovituri care probabil că au schimbat cursul naţiunii noastre, trebuie să continue, dar… nu ştiu, nu îmi doresc o ţară în care lupta anticorupţie să fie atât de importantă. Pentru că, implicit, asta înseamnă că şi corupţia va rămâne mulţi ani un fenomen de dimensiuni semnificative.”, scrie Guran.

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. tolo.ro, “Mami, tu nu plangi dupa baiatul tau?”Marturia si documentele familiei mintite: arsura a fost “umflata” de la 30-35% la 45-50%! (I)”- 1.488 share-uri pe Facebook.

Din postare:

La Spitalul Municipal de Urgenţă, rudele stăteam într-un amfiteatru, ceea ce era civilizat. Dar cînd ne strîngeau de două ori pe zi, doctorul Boroş, şeful de la ATI, anunţa starea fiecărui rănit tare, de faţă cu toţi ceilalţi. Zicea ceva de genul . Pe un părinte l-au anunţat, în faţa tuturor, că i-a murit copilul, de a căzut omul pe masă de durere!. Narcis Hogea

2. tolo.ro, „Raspuns INML in cazul “trupurilor ascunse”: “Claudiu Petre a murit pe 30 octombrie si a fost adus direct aici, nu la spital”- 332 share-uri pe Facebook.

Din postare

„Doctorul Mihnea Costescu, cel care i-a întocmit certificatul medico-legal, încearcă să lămurească o moarte care a stîrnit întrebări, spunînd că "am găsit la Claudiu o concentraţie de carboxihemoglobină de 40%, foarte mare. Am înţeles că a intrat de cîteva ori în club ca să salveze oameni”

3. oanacuzino.ro, “8 pasi catre noul TU”, 282 share-uri pe Facebook.

4. biziday.ro, “Ce-I uram DNA-ului de ziua lui” - 197 share-uri pe Facebook.

Din postare:

„Si totuşi, cumva, simt ca nu e ok să le urăm “La mulţi ani!” politiştilor şi procurorilor anticoruptie. Sigur, corupţia nu dispare niciodată, ei deja au dat acestui flagel lovituri care probabil că au schimbat cursul naţiunii noastre, trebuie să continue, dar… nu ştiu, nu îmi doresc o ţară în care lupta anticorupţie să fie atât de importantă. Pentru că, implicit, asta înseamnă că şi corupţia va rămâne mulţi ani un fenomen de dimensiuni semnificative.”

5. lucianmandruta.com, “Tu ce vrei sa-ti aduca Mos Minciun?”, 67 share-uri pe Facebook.

Din postare:

„Parlamentul e chitit sa ne arate ca isi iubeste poporul. Dar, la fel ca un parinte care da rar pe acasa, singurul lucru pe care stie sa-l faca e sa-l strice cu jucarii, cadouri nemeritate si dulciuri care ii strica dintii.”

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus