Skip to main content

BLOGOSFERĂ. România e a treia echipă a lumii la handbal, o postare distribuită de peste 600 de ori

 
handbal-feminin-europene-afp
handbal-feminin-europene-afp

BLOGOSFERĂ. Evoluţia echipei României de handbal la Campionatul mondial a dat cea mai distribuită postare la capitolul bloguri. România e a treia echipă a lumii la handbal de pe lead.ro a fost distribuită ieri de peste 630 de ori.

Publicitate

Şi Simona Tache de la Caţavencii a intrat în top, cu o postare de sezon „5 lucruri pe care să NU le faci de Crăciunul ăsta”, care a avut peste 330 de share-uri.

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Lead.ro - România e a treia echipă a lumii la handbal! Fetele şi-au luat bronzul prin victoria clară cu Polonia - 635 share-uri pe Facebook

Din postare:

România obţine medalia de bronz la Campionatul Mondial de Handbal. Echipa naţională învinge Polonia şi primeşte răsplata meritată pentru frumoasa campanie din Danemarca.

2. Simonatache.ro - 5 lucruri pe care să NU le faci de Crăciunul ăsta - 339 share-uri pe Facebook

Din postare:

Eşti genul care respectă cu sfinţenie tradiţiile, dar anul ăsta ai vrea nişte sărbători deosebite, speciale, altfel? Iată câteva lucruri pe care ai putea să nu le mai faci, ca să ai cel mai original Crăciun: NU mai găti An de an, în jur de 25 decembrie, îţi petreci 3 zile şi trei nopţi în bucătărie. În prima zi, înfăşori despletită un număr de sarmale echivalent cu ultimul report Loto, la categoria I, iar noaptea icneşti şi transpiri, în timp ce frămânţi cozonacii şi îi loveşti nervoasă de lighean, la unison cu toate vecinele tale.

3. VoxPublica - Solicit demisia preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, domnul Ion Călinoiu, pentru acte de cruzime faţă de animale, un text de Remus Cernea - 225 share-uri pe Facebook

Din postare

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, domnul Ion Călinoiu, a organizat şi a participat zilele trecute la torturarea şi uciderea cu cruzime a unui animal în faţa unor copii instituţionalizaţi, de vârste mici

4. Razvanpascu.ro - Ce sa vizitezi intr-un weekend in judetul Covasna – Tinutul Conacelor? - 58 share-uri pe Facebook

- Playtech - La ce ajută şi care sunt diferenţele dintre NTFS, FAT32 şi exFAT - 58 share-uri pe Facebook

5. Gadget.ro - Proiect de lege: Închisoare de la 2 – 5 ani pentru modificarea kilometrajului automobilelor - 42 de share-uri pe Facebook

Din postare:

Un proiect de lege a ajuns în Senat şi propune pedeapsa cu închisoare de la 2 – 5 ani pentru: “înşelăciune privind date sau caracteristici ale vehiculelor”. Motivaţia unei astfel de legi rezidă în creşterea siguranţei pe drumurile publice, dar şi în protejarea clienţilor.

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus